· · Коментари: 0
ПРАЗНИЧНО

"ДИШИТЕ ЖИВОТ ПУНИМ ПЛУЋИМА": Слађа Алегро открила НОВОГОДИШЊЕ ЖЕЉЕ!

У новогодишњем интервјуу за Магазин Новости, Слађа је послала важну поруку, а сазнајте и шта је пожелела себи и другима.

1608888662_IMG-3c08f3cb8d76657904bc99a413dc40ea-V.jpg
Фото: Јелена Сурдучки

Популарна поп-фолк певачица Слађана Вујичић, познатија као Слађа Алегро, ексклузивно за Магазин Новости открила је како ће прославити дочек Нове године, као и по чему ће памтити 2020. годину, али и још неке занимљиве детаље.

  • Како ћете прославити ову Нову годину?

- С обзиром да је наступ за новогодишњу ноћ заказан одавно, надали смо се наравно таквом дочеку, али због целе ситуације која је нацију задесила мислим да ћемо ипак у нашем дому, породично прославити дочек Нове године. Искрено, не буним се, већ пуних двадесет година буде радно тог 31. децембра, можда идеја о останку код куће и није тако лоша. Мила је довољно велика да може да остане мало дуже будна, да уз музику и игру испратимо ову годину.

Прочитајте још: ЛЕПА БРЕНА ЗА МАГАЗИН НОВОСТИ: Открила шта јој је новогодишња ЖЕЉА, а за наше читаоце има ПОСЕБНУ ПОРУКУ

Фото: Јелена Сурдучки

  • Који је најлепши поклон који сте добили за Нову годину?

- Увек добијем неку ситницу од мог супруга. Не патим за скупим поклонима, али као и свакој жени прија ми неки знак пажње, па шта год то било.

 Прочитајте још: Глумица Анђела Јовановић: Година за нама је донела важну ЛЕКЦИЈУ - речи мог ДЕКЕ су поука свима!

  • По чему ћете памтити 2020. годину ако изузмемо Корона вирус?

- Кад год се спомене година која је на измаку сви помену вирус, ваљда смо и поред вируса живели, дисали, стварали... Памтићу је по данима одмора, по дугим шетњама са Зораном и Милом, по њеним новим речима које је научила, по њеном осмеху, по малој прослави њеног другог рођендана... Има дана за памћење. Има среће свакако, само зависи шта је за кога срећа.

Фото: Јелена Сурдучки

  • Која је Ваша новогодишња жеља?

- И себи, а и другима желим здравља и мира, мира духовног. Мирног сна и лепа срећна јутра. Пуно здраве и насмејане дечице.

Прочитајте још: Певачица Катарина Остојић Каya за Новости открива: Ево шта је НАЈЛЕПШИ ПОКЛОН који сам добила за Нову годину (ФОТО) 

Фото: Јелена Сурдучки

Прочитајте још: Марина Мирковић за Магазин Новости: Короне се у 2020. најмање сећам, пријатељи и породица су увек највећа подршка и мотивација 

  • Порука нашим читаоцима?

- Да се чувају, али да се не затворе и зачауре. Да без обзира на све воле и грле своје ближње, да нађу своју оазу мира, шта год то за њих било. Да се смеју и засмејавају, да дишу, дишу живот пуним плућима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.