Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Слађана Милошевић поломила обе руке: Тешка незгода на самом улазу у зграду

Певачица Александра Слађана Милошевић сломила је обе руке недавно

1672304823_94991_sladjana-milosevic-12012021-0026_f.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Слађана Милошевић је приликом изласка из зграде у којој живи на Новом Београду, саплела о канап на улазним степеницама и пала.

- Слађана, као ни остале станари, није знала да је један њихов комшија везао канап код улазних степеница, није се надала томе и зато није обратила пажњу кад је туда пролазила. Међутим, чим је закорачила да сиђе, одмах се саплела и пала! Степенице су врло стрме и свуда је бетон, тако да није чудно што је задобила прелом обе руке - каже извор и додаје да је Милошевићева морала да носи гипс неколико недеља.

Прочитајте још: Јелена Ђоковић била гост Жељка Самарџића на концерту: Запевала омиљену песму (ВИДЕО)

- Опоравак је био јако дуг и болан, није још увек све прошло, али сад је боље него што је било. Слађана се храбро носи с тим и кроз све је сама пролазила. Скоро седам недеља је носила гипс, али недавно су јој га лекари скинули и сад може постепено да се враћа нормалном животу - навео је саговорник. Рок звезда јуче није одговарала на позиве, као ни чланови њеног ПР тима.

Слађана је сличну незгоду доживела и 2014. године.

- Слађана је ноћас доживела тежак пад, у ком јој је повређено цело тело, посебно грудна кост, зглобови, шака, а нагњечени су и унутрашњи органи. Угрувана и у модрицама, с рођеним братом се јавила најближој болници - саопштено је тада из њене прес-службе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas