Oglas
· · Komentari: 0

Slađana Milošević polomila obe ruke: Teška nezgoda na samom ulazu u zgradu

Pevačica Aleksandra Slađana Milošević slomila je obe ruke nedavno

1672304823_94991_sladjana-milosevic-12012021-0026_f.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Slađana Milošević je prilikom izlaska iz zgrade u kojoj živi na Novom Beogradu, saplela o kanap na ulaznim stepenicama i pala.

- Slađana, kao ni ostale stanari, nije znala da je jedan njihov komšija vezao kanap kod ulaznih stepenica, nije se nadala tome i zato nije obratila pažnju kad je tuda prolazila. Međutim, čim je zakoračila da siđe, odmah se saplela i pala! Stepenice su vrlo strme i svuda je beton, tako da nije čudno što je zadobila prelom obe ruke - kaže izvor i dodaje da je Miloševićeva morala da nosi gips nekoliko nedelja.

Pročitajte još: Jelena Đoković bila gost Željka Samardžića na koncertu: Zapevala omiljenu pesmu (VIDEO)

- Oporavak je bio jako dug i bolan, nije još uvek sve prošlo, ali sad je bolje nego što je bilo. Slađana se hrabro nosi s tim i kroz sve je sama prolazila. Skoro sedam nedelja je nosila gips, ali nedavno su joj ga lekari skinuli i sad može postepeno da se vraća normalnom životu - naveo je sagovornik. Rok zvezda juče nije odgovarala na pozive, kao ni članovi njenog PR tima.

Slađana je sličnu nezgodu doživela i 2014. godine.

- Slađana je noćas doživela težak pad, u kom joj je povređeno celo telo, posebno grudna kost, zglobovi, šaka, a nagnječeni su i unutrašnji organi. Ugruvana i u modricama, s rođenim bratom se javila najbližoj bolnici - saopšteno je tada iz njene pres-službe.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas