Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Славна глумица није била срећна у љубави: Живела је у браку са хомосексуалцем

Преминула је глумица Анџела Ленсбери, а поред невероватне каријере и славног успеха, памтићемо је по љубавној причи која заслужује филмску адаптацију

1665569468_endzela.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Глумица Анџела Ленсбери умрла је јуче мирно у сну у свом дому у Лос Анђелесу. За својих 96 година, Анџела је постигла много. У једном моменту је била најбогатија жена у историји телевизије и то захваљујући улози Џесики Флечер и серији "Убиство, написала је".

Прочитајте још: Променио лични опис: Лазар Ристовски након развода непрепознатљив (ФОТО)

Била је једна од омиљених глумица на Британско-Америчкој филмској сцени. Својом енергијом и позитивним ставом заробила је срца људи који су је гледали у разним улогама.

Ипак, најзанимљивија прича Анџеле Ленсбери је она о њеној љубави. Наиме, глумица је имала само 19 гдина када се удала за глумца Ричарда Кромвела. Венчали су се 1945. године, али су се растали мање од годину дана касније. У почетку пар није открио разлог развода, али је Ленсбери признала праву истину много година касније.

Атрактиван, невероватан мушкарац у којег се заљубила до ушију био је хомосексуалац.

Међутим, Анџела је рекла да упркос томе није пожалила што се удала за Ричарда, па су остали добри пријатељи цели живот.

Од почетка њене каријере један успон је следио други

Анџела је започела своју глумачку каријеру зарадивши номинацију за Оскара за свој филмски деби из 1944. у Гаслигхт, а наставила је на исти начин. С 5 освојених Тонија , она је друга најнаграђиванија глумица свих времена.

Краљица Елизабета ИИ препознала је њену вредност па ју је прогласила Дамом Реда Британског Царства на новогодишњим почастима 2014. за заслуге у драмској уметности, добротворном раду и филантропији у дворцу Виндсор.

Након једног неуспешног брака и бројних успеха у каријери, Ленсбери се поновно заљубила. Године 1949. удала се за продуцента Петра Шоуа. Њихов брак трајао је више од 50 година, што је реткост у Холивудској филмској индустрији. Анџела и Петер били су партнери на послу и љубавници код куће. Како је напоменула, једно другоме су били све, а то је разлог што је њихов брак тако дуго трајао.

Прочитајте још: Била је ХОЛИВУДСКА и БРОДВЕЈСКА СЕНЗАЦИЈА: Позната глумица преминула у сну

Непотребно је рећи да је након Петерове смрти, Анџели било потпуно сломљено срце. Губитак вољене особе довео ју је у депресивну фазу. Како је изјавила у интервјуу за ЦНН, није се могла присилити да се извуче из тога и понаша се као да је добро: “Једноставно сам знала да морам сачекати тренутак када ћу моћи поново живети нормално!" На крају је, након неког времена, успела наставити са својим животом. Знајући да би њен покојни супруг желео да настави, вратила је свој осмех и кренула даље.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas