Oglas
· · Komentari: 0

Bila je HOLIVUDSKA i BRODVEJSKA SENZACIJA: Poznata glumica preminula u snu

Publiku je osvojila kao istražiteljka Džesika Flečer

1665563767_ejmi1.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Anđela Lensberi, glumica koja je očarala Holivud u mladosti i muzička senzacija na Brodveju u srednjim godinama, privukla je milione obožavalaca kao udovica, pisac misterija u dugotrajnoj televizijskoj seriji „Ubistvo, ona je napisala“, umrla je u utorak u svom domu u Los Anđelesu u 96. godini.

Pročitajte još: Poznati mladi glumac doživeo je MOŽDANI UDAR u 35. godini: "Govorio se kao dete"

Deca Endžele Lensberi sa tugom objavilisu da je njihova majka preminula mirno u snu u svom domu u Los Anđelesu u utorak, 11. oktobra, samo pet dana uoči svog 97. rođendana - rekla je porodica u izjavi.

Gospođa Lensberi je bila dobitnica pet nagrada "Toni" za svoje glavne nastupe na njujorškoj sceni, od „Mame“ 1966. do „Blithe Spirit“ 2009. godine, kada je imala 83 godine, što je svedočanstvo njene izuzetne izdržljivosti. 

Ipak, pojavljivala se na Brodveju samo s vremena na vreme tokom sedmodecenijske karijere na filmu, pozorištu i televiziji, u kojoj je bilo i godina kada se činilo da joj ništa ne ide od ruke.

Pročitajte još: Megan Markl bila je u braku sa poznatim producentom: NJihova svadba trajala je ČETIRI DANA, a razišli su se iz jednog razloga (FOTO)

Lensberi je svoje pevačke veštine prenela sa Brodveja na filmsko platno u animiranom filmu "Lepotica i zver" u kom je pozajmila glas Gospođi Čajnik.Pre šest godina je na 25. godišnjicu tog filma zapevala naslovnu numeru.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas