Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Слобода Мићаловић изјавом о дојењу уздрмала друштвене мреже: Сада се огласила - "Извињавам се јавно свим женама" (ФОТО)

Глумица Слобода Мићаловић гостовала је у једном подкасту, где је причала на тему родитељства.

1705392017_16edf3eb53d1f5ebd33d8016faed263734f82867.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Њена изјавама о женама које доје и онима које не доје, изазвала је праву буру на друштвеним мрежама.

- Зашто ти не би дојила своје дете? Немам ништа против кад изабере жена да то не ради, али ја само не разумем зашто не. Ја не говорим о женама које немају млеко - рекла је Слобода, па наставила:

- Ако ништа друго, као глумица бих волела да знам психолошки, из чега то иде... Ако се већ усудиш да оптужиш нас које смо желеле и имале потребу да дојимо своју децу... - додала је глумица.

- Нисам имала довољно млека за две бебе. Ја сам моју децу, значи, и дојила и дохрану давала у исто време. Могла сам да их дојим до петог месеца и то је било то. Више нисам имала млека. Ми које смо дојиле, хоћемо да разумемо жене које неће да доје или не могу да доје... Зато би оне нас осудиле што смо дојиле. Не разумем зашто је жена жени постлаа највећи непријатељ? Саосећам се са мамама које немају млеко, а желе да доје, као што ово покушавам да разумем. Ја имам ово мишљење, ти имаш своје, жена која неће да доји своје, и нико никог не треба ту сада да линчује - истакла је Слобода у подкастку "Једноставно родитељ".

Након њеног излагања почели су да се нижу коментари на Твитеру попут: "Пре бих рекла да жене које доје нападају и категоризују жене које не доје", "Не осуђујем, али зашто не мислиш као ја, тј. како је најбоље", "Шта се ње тичу туђа деца", "Никад нисам чула да је жена која не доји осудила ону која доји, а обрнутих случајева има колико хоћеш"... само су неки од коментара.

Глумица се овим поводом огласила на Инстаграму.

- Овако, извињавам се јавно свим женама које су се осетиле лоше. Дошло је неко зло време у коме нико не сме ништа да каже, или пак свако сме све да каже, заслужио он ту позицију или пак не - написала је глумица уз хештаг: Жена жени мора бити пријатељ.

Фото: принтсцреен/ Инстаграм/ Слобода Мићаловић

BONUS VIDEO

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas