Oglas
· · Komentari: 0

Sloboda Mićalović izjavom o dojenju uzdrmala društvene mreže: Sada se oglasila - "Izvinjavam se javno svim ženama" (FOTO)

Glumica Sloboda Mićalović gostovala je u jednom podkastu, gde je pričala na temu roditeljstva.

1705392017_16edf3eb53d1f5ebd33d8016faed263734f82867.jpg
Foto: ATA images
Oglas

NJena izjavama o ženama koje doje i onima koje ne doje, izazvala je pravu buru na društvenim mrežama.

- Zašto ti ne bi dojila svoje dete? Nemam ništa protiv kad izabere žena da to ne radi, ali ja samo ne razumem zašto ne. Ja ne govorim o ženama koje nemaju mleko - rekla je Sloboda, pa nastavila:

- Ako ništa drugo, kao glumica bih volela da znam psihološki, iz čega to ide... Ako se već usudiš da optužiš nas koje smo želele i imale potrebu da dojimo svoju decu... - dodala je glumica.

- Nisam imala dovoljno mleka za dve bebe. Ja sam moju decu, znači, i dojila i dohranu davala u isto vreme. Mogla sam da ih dojim do petog meseca i to je bilo to. Više nisam imala mleka. Mi koje smo dojile, hoćemo da razumemo žene koje neće da doje ili ne mogu da doje... Zato bi one nas osudile što smo dojile. Ne razumem zašto je žena ženi postlaa najveći neprijatelj? Saosećam se sa mamama koje nemaju mleko, a žele da doje, kao što ovo pokušavam da razumem. Ja imam ovo mišljenje, ti imaš svoje, žena koja neće da doji svoje, i niko nikog ne treba tu sada da linčuje - istakla je Sloboda u podkastku "Jednostavno roditelj".

Nakon njenog izlaganja počeli su da se nižu komentari na Tviteru poput: "Pre bih rekla da žene koje doje napadaju i kategorizuju žene koje ne doje", "Ne osuđujem, ali zašto ne misliš kao ja, tj. kako je najbolje", "Šta se nje tiču tuđa deca", "Nikad nisam čula da je žena koja ne doji osudila onu koja doji, a obrnutih slučajeva ima koliko hoćeš"... samo su neki od komentara.

Glumica se ovim povodom oglasila na Instagramu.

- Ovako, izvinjavam se javno svim ženama koje su se osetile loše. Došlo je neko zlo vreme u kome niko ne sme ništa da kaže, ili pak svako sme sve da kaže, zaslužio on tu poziciju ili pak ne - napisala je glumica uz heštag: Žena ženi mora biti prijatelj.

Foto: printscreen/ Instagram/ Sloboda Mićalović

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas