Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Слобода Мићаловић открила због које улоге су јој колеге замериле: Глумица морала да се доказује

Лепа глумица открила мало познат детаљ из каријере

1657712633_sloboda.jpg
Фото: Yоутубе/принтсцреен/К1
Oglas

Слобода Мићаловић важи за једну од најлепших и најталентованијих глумица на филмском платну. Међутим, када је почела да гради каријеру, колеге су јој замериле због једне улоге.

Глумица се први пут појавила у филму Здравка Шотре ''Зона Замфирова'' који је снимљен 2002. године. Након тога, уследило је више запажених улога. Без обзира на то што је одузимала дах у свакој серији и филму, сметало јој је што се сваки пут морала изнова доказивати.  

Прочитајте још: Њу је волео пре Данијеле Димитровске: Ово је прва жена ОГЊЕНА АМИДЖИЋА (ФОТО)

Улога због које су јој колеге замерале, а која ју је дигла до звезда, јесте улога Анђелке Бојанић у познатој серији ''Рањени орао'' коју су сви обожавали. Управо ова серија је била једна од нагледанијих када је у Србији мерена гледаност. Према мишљењу колега, ова серија била је лаког жанра и сматрали су да Слобода заслужује много комплексније улоге: 

- Увек сам се сусретала са коментарима: "Јао, зашто Мир-Јам, зашто ''Рањени орао'', ''Непобедиво срце''. Када би неко од тих мојих колега пробао да изговори реплике из серије ''Рањени орао'', схватио би коју тежину носе и каква је то уметност. Та наивност у реплици, наивност ситуације… Веома је тешко у данашње време да причаш о невиности једне девојке коју је муж оставио. Гледали би те чудно, као да ниси нормалан. А онда су дошли  ''Корени'', серија која је мени блиска и која је испратила моју животну зрелост. За неке своје раније улоге данас сматрам да су скоро па негледљиве. Са ''Коренима'' је то друга прича. Ту серију сам обожавала да гледам – изјавила је скоро, Слобода Мићаловић за медије ''Србија данас''.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas