Oglas
· · Komentari: 0

Nju je voleo pre Danijele Dimitrovske: Ovo je prva žena OGNJENA AMIDŽIĆA (FOTO)

Prva supruga popularnog voditelja

1657707082_ognje-i-danijela.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Danas je u medijima odjeknula vest da se Ognjen Amidžić, nakon deset godina braka, razvodi od Danijele Dimitrovske sa kojom ima osmogodišnjeg sina Mateju.

Pročitajte još: "Ja sam gospodarica u našem braku": Ovako je govorila Danijela Dimitrovska pre razvoda

Njih dvoje su ove navode potvrdili saopštenjem za medije. Iako je Danijeli ovo prvi brak, Ognjen je pre nje četiri godine bio u bračnoj zajednici sa Milicom Marković. 

U televizijskoj kući u kojoj i danas radi Ognjen Amidžić upoznao je svoju prvu suprugu. Ona iz informativne, a on iz zabavne redakcije, već tada su posedovali razlike u interesovanju i karakteru, ali kada se rodi hemija, najlakše je poverovati u onu staru "suprotnosti se privlače".

Prva žena Ognjena Amidžića sa njim je pred oltar stala 2006. godine i pred Bogom mu izgovorila sudbonosno "da" u manastiru Kaona kod Šapca. Nekoliko dana nakon toga par je priredio i veliku proslavu u jednom beogradskom restoranu.

 

Od tog dana sačuvana je jedna fotografija, a o ekscentričnom izgledu mladenaca, koji je tada oduševio javnost, priča se i danas.

Međutim, baš kao što i sa venčanja nema mnogo fotografija, nema ih ni iz privatnog života, jer je prva žena Ognjena Amidžića želela da njihovu bračnu intimu sačuva samo za sebe.

Pročitajte još: "Ja sam gospodarica u našem braku": Ovako je govorila Danijela Dimitrovska pre razvoda

- Prosto mi nije prijatno kada nas u javnosti slikaju zajedno, jer se trudim da naš privatni život držim u tajnosti. Ognjen je javna ličnost, međutim moj posao je nešto sasvim drugo - rekla je Milica, koja je na brak sa voditeljem stavila tačku posle četiri godine, uz javno saopštenje da se ljubav ugasila, ali da će njih uvek vezivati iskreno prijateljstvo.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas