Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУГА

СМАТРАЛИ СУ ЈЕ ИЗДАЈИЦОМ! Тешка судбина Мире Фурлан: Никада није желела да се врати у ДОМОВИНУ

Вест која је осванула јесте да нас је напустила прослављена глумица Мира Фурлан. Ово саопштење објављено је на њеном званичном профилу на Твитеру.

1611305153_58359_miraf1_f.jpg
Фото: Н.Фифић
Oglas

Саопштено је да је глумица преминуа у 65. години у среду 20. јануара. У Југославији је стекла велику славу, али њен пут ка успеху није био нимало лак.

Рођена је у Загребу, а давне 1991. године, Мира се из одселила у Америку где је отпочела потпуно нови живот.

Прочитајте још: ПРЕМИНУЛА МИРА ФУРЛАН!

Трновит пут који је прешла био је испреплетан низом несрећних догађаја. Мајка јој је преминула од рака када је глумица имала само 16 година, што је за њу био претежак ударац, због специфичног односа који су имале. Често су се свађале, а Мира јој је затим писала покајничка писма у којима се извињавала.

Специфичан однос са мајком!
Тежак живот славне глумице
Често је посећивала психијатра, због чега је такође била изложена осудама јавности. Након што је добила отказ у Хрватском народном позоришту, одузет јој је и стан који је наследила од баке, а дневно је добијала око 50 претњи смрћу.

Српског режисера Горана Гајића са којим је убрзо отпочела везу, упознала је 1986. године. Љубав је утицала да живи на релацији Београд – Загреб, што су хрватски медији почетком деведесетих година осудили и оптужили глумицу да се приклонила Србији. 

Прочитајте још: "Тамо идем ускоро…": Последња порука Мире Фурлан дира ПРАВО У СРЦЕ (ФОТО)

Објављивали су текстове у којима су је називали издајицом.

Због ситуације у држави, Мира и Горан су 1991. године били приморани да напусте Југославију и отишли су у САД.

Венчали су се 1993, а 1998. године добили су сина коме су дали име Марко Лав.

У периоду од 2004. до 2008. глумила је у америчкој серији "Изгубљени" која је остварила планетарни успех, а била је изузетно гледана и у Србији.

Прочитајте још: МИРА ФУРЛАН ЈЕ ПРВИ ПУТ У НАШЕМ ФИЛМУ ПРИКАЗАЛА ГРУПНИ СЕКС: Југославија се шокирала, а након тога ништа није било исто (ВИДЕО)

Убрзо је достигла изузетан углед у Америци те је 2014. добила понуду да предаје на филмској академији у Лос Анђелесу, а након тога и на Њујоршкој филмској академији.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas