Oglas
· · Komentari: 0
TUGA

SMATRALI SU JE IZDAJICOM! Teška sudbina Mire Furlan: Nikada nije želela da se vrati u DOMOVINU

Vest koja je osvanula jeste da nas je napustila proslavljena glumica Mira Furlan. Ovo saopštenje objavljeno je na njenom zvaničnom profilu na Tviteru.

1611305153_58359_miraf1_f.jpg
Foto: N.Fifić
Oglas

Saopšteno je da je glumica preminua u 65. godini u sredu 20. januara. U Jugoslaviji je stekla veliku slavu, ali njen put ka uspehu nije bio nimalo lak.

Rođena je u Zagrebu, a davne 1991. godine, Mira se iz odselila u Ameriku gde je otpočela potpuno novi život.

Pročitajte još: PREMINULA MIRA FURLAN!

Trnovit put koji je prešla bio je isprepletan nizom nesrećnih događaja. Majka joj je preminula od raka kada je glumica imala samo 16 godina, što je za nju bio pretežak udarac, zbog specifičnog odnosa koji su imale. Često su se svađale, a Mira joj je zatim pisala pokajnička pisma u kojima se izvinjavala.

Specifičan odnos sa majkom!
Težak život slavne glumice
Često je posećivala psihijatra, zbog čega je takođe bila izložena osudama javnosti. Nakon što je dobila otkaz u Hrvatskom narodnom pozorištu, oduzet joj je i stan koji je nasledila od bake, a dnevno je dobijala oko 50 pretnji smrću.

Srpskog režisera Gorana Gajića sa kojim je ubrzo otpočela vezu, upoznala je 1986. godine. LJubav je uticala da živi na relaciji Beograd – Zagreb, što su hrvatski mediji početkom devedesetih godina osudili i optužili glumicu da se priklonila Srbiji. 

Pročitajte još: "Tamo idem uskoro…": Poslednja poruka Mire Furlan dira PRAVO U SRCE (FOTO)

Objavljivali su tekstove u kojima su je nazivali izdajicom.

Zbog situacije u državi, Mira i Goran su 1991. godine bili primorani da napuste Jugoslaviju i otišli su u SAD.

Venčali su se 1993, a 1998. godine dobili su sina kome su dali ime Marko Lav.

U periodu od 2004. do 2008. glumila je u američkoj seriji "Izgubljeni" koja je ostvarila planetarni uspeh, a bila je izuzetno gledana i u Srbiji.

Pročitajte još: MIRA FURLAN JE PRVI PUT U NAŠEM FILMU PRIKAZALA GRUPNI SEKS: Jugoslavija se šokirala, a nakon toga ništa nije bilo isto (VIDEO)

Ubrzo je dostigla izuzetan ugled u Americi te je 2014. dobila ponudu da predaje na filmskoj akademiji u Los Anđelesu, a nakon toga i na NJujorškoj filmskoj akademiji.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas