Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сматрали су је најлепшом женом Холивуда: Чувена глумица имала бурне љубави, патила од паничних напада, а највише је памте по овом филму (ФОТО)

Ким Бесинџер, славна холивудска лепотица, која није имала лак живот, недавно је прославила 70. рођендан.

1702650845_817520_profimedia-0781766652_orig.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Ким Бесинџер се прославила улогама у бројним сјајним филмовима, а поред величанствене каријере, имала је и фасцинантан приватни живот, пун успона и падова.

Сањала да буде глумица

Ким је рођена као треће дете џез музичара и пливачице. Још од детињства је говорила да ће бити глумица. У шеснаестој години је победила на такмичењу "Мисс Јуниор" изводећи песму из мјузикла "Мy Фаир Ладy".

Почетком седамдесетих одлази у Њујорк где почиње да ради као модел у "Форд Моделинг Агенцy."

Између снимања и ревија похађала је часове глуме, а у разним клубовима је наступала под псеудонимом Челси. После тога се сели у Лос Анђелес и глуми у серијама као што су: "Чарлијеви анђели" и "Сиx Миллион Доллар Ман".

Бондова девојка и фатална заводница

Њена прва филмска улога је била у филму "Хард Цоунтрy". Пажњу на себе је привукла кад се сликала за "Плејбој" (1983), а убрзо затим добија улогу Бондове девојке у филму „Никад не реци никад“ са Шоном Конеријем. Након тога је глумила са Бертом Рејнолдсом и Робертом Редфордом.

Глумила је и у еротском трилеру „9 1/2 недеља“ са Микијем Рорком. У њему је тумачила фаталну заводницу, а овај филм ју је прославио.

 Након филма "Бетмен" снимала је све горе филмове, а одбила је улогу у филму "Ниске страсти", који је касније постао прави филмски хит.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas