Oglas
· · Komentari: 0

Smatrali su je najlepšom ženom Holivuda: Čuvena glumica imala burne ljubavi, patila od paničnih napada, a najviše je pamte po ovom filmu (FOTO)

Kim Besindžer, slavna holivudska lepotica, koja nije imala lak život, nedavno je proslavila 70. rođendan.

1702650845_817520_profimedia-0781766652_orig.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kim Besindžer se proslavila ulogama u brojnim sjajnim filmovima, a pored veličanstvene karijere, imala je i fascinantan privatni život, pun uspona i padova.

Sanjala da bude glumica

Kim je rođena kao treće dete džez muzičara i plivačice. Još od detinjstva je govorila da će biti glumica. U šesnaestoj godini je pobedila na takmičenju "Miss Junior" izvodeći pesmu iz mjuzikla "My Fair Lady".

Početkom sedamdesetih odlazi u NJujork gde počinje da radi kao model u "Ford Modeling Agency."

Između snimanja i revija pohađala je časove glume, a u raznim klubovima je nastupala pod pseudonimom Čelsi. Posle toga se seli u Los Anđeles i glumi u serijama kao što su: "Čarlijevi anđeli" i "Six Million Dollar Man".

Bondova devojka i fatalna zavodnica

NJena prva filmska uloga je bila u filmu "Hard Country". Pažnju na sebe je privukla kad se slikala za "Plejboj" (1983), a ubrzo zatim dobija ulogu Bondove devojke u filmu „Nikad ne reci nikad“ sa Šonom Konerijem. Nakon toga je glumila sa Bertom Rejnoldsom i Robertom Redfordom.

Glumila je i u erotskom trileru „9 1/2 nedelja“ sa Mikijem Rorkom. U njemu je tumačila fatalnu zavodnicu, a ovaj film ju je proslavio.

 Nakon filma "Betmen" snimala je sve gore filmove, a odbila je ulogu u filmu "Niske strasti", koji je kasnije postao pravi filmski hit.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas