Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
нада

ТАЊА САВИЋ ОДЛУЧИЛА ДА ТУЖИ МУЖА: Заказан датум суђења, ево када ће се видети ОЧИ У ОЧИ

Певачица Тања Савић већ 9 месеци није видела своје синове.

1609153118_Untitled.jpg
Фото: Принтсцреен/ РТВ Пинк Оффициал
Oglas

Како је познато на основу трвдњи певачице њен супруг их је одвео у Аустралију, а да јој ништа није речено. Све време од тада води битку у жељи да врати децу, а сада је одлучила и да супруга тужи.

Прочитајте још: "Све зависи од личних ставова – да ли желите уопште то да урадите"?... Џенифер Лопез одустала од венчања

- Коначно смо добили дан за суђење. То је 19. фебруар и ако сам већ оволико чекала, сачекаћу и још оволико, тако да ми то даје још једну наду и неку нову димензију среће да ће ми се снови остварити и да правда победи, јер живим за правду. Правдољубива сам особа и не желим ником, као ни себи, да неко пати. Ове ствари које су ми урађене ја то не бих никоме урадила. Сматрам да свака мајка треба да буде поред своје деце. Деци је ту и место. Не могу да кажем да није место поред оца, наравно да јесте, али нико нема право да децу одваја од мајке - искрена је била Савићева за "ИЂ".

Певачица верује да ће се ситуација одвити баш у њену корист у што краћем временском периоду.

- Сигурно да хоће, имам такав осећај. Аустралијски органи су ми пренели ту лепу вест за датум, тако да се неизмерно радујем и једва чекам, све остало је на мени.

Тања је објаснила и у каквом односу је сада са Душаном Јованчевићем, али и да ли сада има редован контакт са својом децом.

Прочитајте још: Саша Ковачевић са познатим певачем из Грчке снима дует? (ВИДЕО)

- Са Душаном се не чујем. Он је изразио жељу да ја више не зовем на његов телефон, што ја апсолутно поштујем. Сада зовем искључиво на бакин телефон, али ту сам у незгодној ситуацији. Бака ако не може да се јави, мени ће бити ускраћен разговор са својом децом. Све је на кашичицу. То су разговори по пет до десет минута. Морам да се стрпим, када сам имала оволике живце, морам да издржим. Бог ми даје највећу снагу и ја сам му захвална на томе. Осећам присуство Бога где год да сам и знам да ме Он чува, као и моју децу. То ми је највећи спас у свему томе. Често се молим Богу и идем у цркву, пред спавање се увек помолим ,,Боже, само ми врати моје синове" и када се пробудим само кажем ,,Боже, када ће сванути тај дан када ће они да заспу и пробуде се поред мене?"

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas