Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Смршала сам 10 килограма": Ксенија Кнежевић о дијети - открила због чега је морала да промени начин живота

Ксенија Кнежевић од самог појављивања на јавној сцени понела је титулу једне од најлепших певачица, међутим упркос лепоти, никада није крила да води борбу са килограмима.

1710923371_amig_show_30012024_0017.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Иако призање да је гурман, својевремено је на вишак килограма утицао и здравстевни проблем, са којим се успешно изборила и сада изгледа боље него икад.

–На дијети сам, имала сам оне моменте када сам изгледала онако мало, а и стално су ме повезивали са храном, па ми је то мало преко главе. Искрено! Смршала сам неких 10 килограма. Било је мало и здравствено због штитне, али ми је пријало. Имам нов начин исхране, нов начин живота, једем салату – испричала је Ксенија кроз смех и додала:

–Досадно је, али буде ти лепо када видиш прогрес и себе у огледалу, када ти људи кажу. Стварно прија, осећаш се боље, хоћеш да одеш и у емисију и да снимиш спот. Ваљда ме је све то инспирисало, колико год то погрешно звучало. Жене смо, знате већ како је у овом послу – закључила је Ксенија за Гранд.

Подсећамо, Кнежевићева је једном приликом говорила о здравственом проблему са којим се успешно изборила.

– Овај посао је стресан и развила сам психофизичке проблеме. Имам проблеме са хормонима, штитном жлездом, јајницима, и инсулинском резистенцијом. Када не научиш да кажеш ‘не’, твоје тело то уради уместо тебе– рекла је за домаће медије.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas