Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Снежана Ђутишић отоворено проговорила о СВАЂИ са Милијем: "Тог човека не познајем"

Певачица јавно испричала због чега не разговара са познатим композитором

1645521410_snezana.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Снежана Ђуришић и композитор Александар Милић Мили отворено показују нетрпељивост једно према другом, а њихови чести сукоби у такмичењу Звезде Гранда,само говоре о томе, да нису у добрим односима.

Прочитајте још: Славни глумац проговорио ПОРОДИЧНОЈ ТРАГЕДИЈИ: "Сазнао сам да је погинуо пред почетак представе"

Снежана је одлучила да први пут јавно проговори о разлогу не трепељивости са Милијем. Она је открила да је након раздвајања од композитора током такмичења, добила само три кандидата, као и да то сматра огромном неправдом.

- Ја поред моја три кандидата, сада сам добила још осам и сада имам пуне руке посла. И даље стојим иза својих речи да сваки да сваки народњак треба да иде код мене, јер знање које ја имам сигурна сам да могу много да им помогнем - рекла је Снежана за Блиц и додала:

- Ја немам намеру да причам о некоме, јер ја тог човека и не познајем довољно да бих могла било шта да кажем, а све и да га познајем не бих јавно о томе говорила, јер је то просто непристојно. Оно што могу да кажем, што је везано за посао који ми заједно радимо то је да смо много различити и да је то довољан разлог што не радимо тимски. Наравно да ме позове за неког кандидата, уколико тај неко хоће да пева што ја умем да покажем, свакако бих се одазвала због кандидата - додала је.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas