Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Софија Лорен напунила 88 година и изгледа као БОГИЊА: Ово су њени САВЕТИ за одржавање младалачког изгледа

Глумица се у деветој деценији живота осећа као девојка

1663682379_profimedia-0645825216.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Према мишљењу многих, једна од најлепших жена на свету, Софија Лорен, данас пуни 88 година. Она јако брине о свом изгледу и придржава се одређених ритуала.

Каже да је изглед наследила од мајке за коју сматра да је најлепша жена на свету.

"Изглед сам наследила од мајке коју сам сматрала најлепшом женом на свету, а која је изгледала попут Грете Гарбо. Када је о мојој лепоти реч, мене јесу сврстали у скупину најлепших жена на свету, али сам далеко од савршене. Заправо, сматрам да ме издвојило то што сам била јединствена и необична, јер лепоту лутке сигурно нисам имала. Ипак, нисам могла а да не верујем у то да сам прелепа јер су ми људи око мене то стално понављали. Ништа жену не чини лепом као њено веровање да је лепа", истакла је једном приликом Софија.

Прочитајте још: ОЧАРАВАЈУЋА И СПРЕДА И ОТПОЗАДИ: Хаљина Бобе Мићаловић о којој се прича - дубок деколте, без бретела (ВИДЕО)

Што се тиче њених ритуала, она се свако јутро буди у пет ујутру, а првих сат времена проводи шетајући.

"Увек се рано будим, око пет ујутру, а првих сат времена посветим шетњи. Знам да увек можете наћи довољно добро оправдање да не вежбате, јер их и ја на дневној основи нађем бар пет, али не одустајем. Док шетам парком у близини моје куће увек мислим: 'Можда ће се иза наредног угла испред мене појавити нешто лепо'. Кључ је у позитивном ставу, а ја сам неко ко увек размишља позитивно и ретко када сам у неком тужном или меланхоличном расположењу. Осим шетње радим и трбушњаке, те благо истезање код куће, а у кревет идем око осам увече", испричала је својевремено глумица.

Оно што је занимљиво је да Софија никад не пије кафу, а што се тиче доручка углавном једе лагану храну.

"Дан започињем лаганим доручком, најчешће мафинима уз које никада не пијем кафу. Нешто касније поједем лагани сендвич, а гледам да ми ручак буде обилан. Обично су на менију тестенина, пилетина, салата и воће. Ретко вечерам. Знате, ја сам Италијанка и мислим да су за мој изглед, пре свега, заслужне шпагете које редовно једем", објаснила је једна од најлепших жена света.

Фото: Профимедиа

Ипак, постоји један кључни састојак који користи у нези лица и тела и који је њен главни трик за одржавање младоликог изгледа и блиставог тена.

"Велики сам фан органског, девичанског маслиновог уља. Свакодневно га користим у исхрани, али и за негу коже, тачније као хидратантну дневну крему, те уместо ноћне креме и млека за тело. Оно је богато антиоксидансима, нарочито витамином Е, који успорава процес настанка бора. Маслиново уље је тајна моје лепоте", открила је Софија Лорен.

Софија Лорен никада није имала ни једну пластичну операцију. Није желела да мења свој изглед и увек је била задовољна у својој кожи.

"То како ћете изгледати је ствар вашег избора. Оне жене које одлуче да се подвргну пластичним операцијама су, можда, незадовољне својим телом и желе да изгледају другачије. Не знам шта је разлог јер ја волим себе такву каква јесам. Јако волим своју кожу и никада нисам била спремна да дозволим некоме, колико год он стручан био, да мења мој изглед. Но, разумем и то да пластичне операције могу бити последица здравствених проблема. Све је то ствар избора", рекла је Софија својевремено.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas