Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Софију Лорен чека ДУГ опоравак: Глумица морала на хитну операцију

Софија Лорен доживела је незгоду због које је претрпела неколико прелома

1695639941_33bdc378395d263e726cd934ed90e4faecde2d61.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Софија Лорен подвргнута је хитној операцији у недељу након што је претрпела неколико прелома, укључујући један на бутној кости, након тешког пада у свом дому у Швајцарској.

Италијанска глумачка икона, која је 20. септембра напунила 89 година, пала је у купатилу и задобила вишеструки прелом кука и озбиљан прелом бутне кости који је морао да буде оперисан, рекао је за Тхе Холлywоод Репортер извор близак глумици.

Извор је такође додао да постоји опрезан оптимизам у погледу исхода операције и глумичиног опоравка, који ће укључивати краћи опоравак у болници, а затим дугу рехабилитацију.

Вест о паду Софије Лорен открио је ресторан који је требало да отвори у талијанском граду Барију 26. септембра - четврти такав ресторан који носи њено име. Било је планирано да глумица добије и титулу почасне грађанке града, али сада су јој сви ангажмани у догледно време отказани.

Извори кажу да су глумичини синови Карло и Едоардо уз њу у болници. Едоардо је режирао њен последњи дугометражни филм, Нетфлиxов пројекат "Тхе Лифе Ахеад" из 2020, који јој је донео награду Давид ди Донателло за најбољу глумицу.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas