Oglas
· · Komentari: 0

Sofiju Loren čeka DUG oporavak: Glumica morala na hitnu operaciju

Sofija Loren doživela je nezgodu zbog koje je pretrpela nekoliko preloma

1695639941_33bdc378395d263e726cd934ed90e4faecde2d61.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Sofija Loren podvrgnuta je hitnoj operaciji u nedelju nakon što je pretrpela nekoliko preloma, uključujući jedan na butnoj kosti, nakon teškog pada u svom domu u Švajcarskoj.

Italijanska glumačka ikona, koja je 20. septembra napunila 89 godina, pala je u kupatilu i zadobila višestruki prelom kuka i ozbiljan prelom butne kosti koji je morao da bude operisan, rekao je za The Hollywood Reporter izvor blizak glumici.

Izvor je takođe dodao da postoji oprezan optimizam u pogledu ishoda operacije i glumičinog oporavka, koji će uključivati kraći oporavak u bolnici, a zatim dugu rehabilitaciju.

Vest o padu Sofije Loren otkrio je restoran koji je trebalo da otvori u talijanskom gradu Bariju 26. septembra - četvrti takav restoran koji nosi njeno ime. Bilo je planirano da glumica dobije i titulu počasne građanke grada, ali sada su joj svi angažmani u dogledno vreme otkazani.

Izvori kažu da su glumičini sinovi Karlo i Edoardo uz nju u bolnici. Edoardo je režirao njen poslednji dugometražni film, Netflixov projekat "The Life Ahead" iz 2020, koji joj je doneo nagradu David di Donatello za najbolju glumicu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas