Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУГА

СРЦЕПАРАЈУЋЕ ПОСЛЕДЊЕ ФОТОГРАФИЈЕ: Реј Лиота у загрљају веренице само неколико дана пре ИЗНЕНАДНЕ смрти (ФОТО)

Реј Лиота (67) и Џејси Нитоло (46) примећени су заједно у јавности само неколико дана пре изненадне смрти глумца

1653586928_profimedia-0687880948.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Чинило се да су њих двоје били расположени док су уживали у заједничком оброку. Коса глумца имала је мешавину сивих и белих праменова.

Фото: Профимедиа

Реј је носио кошуљу дугих рукава омотану око струка. Џејси се насмешила док је држала торбу за куповину и носила своју ташну. Држећи се за руке, изашли су из италијанског ресторана Спруззо и кренули низ улицу. 

Прочитајте још: ПРЕМИНУО РЕЈ ЛИОТА: Узрок смрти чувеног глумца још увек непознат

Фото: Профимедиа

Глумац и његова девојка верили су се на Божић 2020. године. Реј је поделио вест о веридби на друштвеним мрежама. Уз објаву је написао: " Божићне жеље се остварују. Замолио сам љубав свог живота да се уда за мене, а она је, хвала Богу, рекла да! "

На Инстаграм фотографији, покојни глумац позирао је са својом вереницом испред божићне јелке.

'ПРАВИ Г'

Према  Деадлине -у, глумац номинован за Златни глобус умро је у Доминиканској Републици , где је снимао предстојећи филм, "Опасне воде". Нејасно је шта је узрок смрти. Извори су рекли  ТМЗ  -у да није било ништа сумњиво у вези са Лиотином смрћу.

Извештава се да је његова вереница била са њим на сету док је снимао његов последњи филм.

Прочитајте још: "БИО ЈЕ НАЈЛЕПШИ ЧОВЕК У ЈУГОСЛАВИЈИ": Ево како је изгледао муж Весне де Винче због ког и даље НОСИ ЦРНИНУ (ФОТО)

Рејева ћерка, Карсен Лиота, 23, раније је објавила снимак свог оца на Инстаграму. Карсен је написала: "За правог Г. Хвала што си ме научио свему што знам."

Глумац је ћерку добио са бившом супругом, Мишел Грејс.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas