Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Срећне вести након трагичних догађаја: Алек Болдвин чека осмо дете, откривен и пол бебе (ФОТО)

Хиларија и Алек Болдвин, који се 30. јуна приближавају својој 10. годишњици брака, објавили су прошлог месеца да ће повећати своје већ велико потомство са девојчицом

1655362956_0_Hilaria-Baldwin-shares-sonogram-of-her-SEVENTH-child-with-husband-Alec-Baldwin-Newest-Baldwinita-s.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ alecbaldwininsta
Oglas

Хиларија Болдвин поделила је сонограм свог седмог детета са супругом глумцем Алеком Болдвином.

Пар, који се 30. јуна приближава својој десетој годишњици брака, објавио је прошлог месеца да ће добити девојчицу.

Тридесетосмогодишња инструкторка јоге већ има ћерку Кармен (осам), синове Рафаела (6), Леонарда (5), Ромеа (4) и Едуарда (1) и ћерку Марију (1) са Алеком, који би требало да дочека своје осмо дете, будући да он има и двадесетшестогодишњу ћерку Иреланд са бившом женом Ким Бејсинџер.

Хиларија је објавила фотографију сонограма свог нерођеног детета за својих 958.000 пратилаца на Инстаграму, са натписом: „Најновија Болдвинита каже здраво“, а све је пропратила светлуцавим емоџијем.

Прочитајте још: "СРАМ ЈЕ БИЛО ИМЕНА И КАРИЈЕРЕ": Милица Павловић више не жели да ћути поводом скандала

Њени пратиоци су похрлили на коментаре фотографије како би послали своје честитке.

Једна особа је написала: „Изгледа као да већ баца магичну чини“.

Други је рекао: „Страва, једва чекам да видим ту слатку девојчицу“, док се трећи нашалио: „Вау, већ видим сличност“.

Хиларија је била отворена о својој трудноћи на друштвеним мрежама са редовним ажурирањима и фотографијама њеног растућег стомака.

Такође је била искрена о побачајима у прошлости и о томе како наставља да се носи са срцепарајућим губицима.

Прочитајте још: "Он кува и спрема по кући, док она гради каријеру": Зет Мирјане Бобић Мојсиловић побрао све симпатије жена (ФОТО)

Сонограм њиховог седмог детета долази убрзо након што је Алек одао посебну почаст својој покојној мајци Керол Болдвин након њене сахране.

Његова деведесетдвогодишња мајка је умрла 26. маја, а Алек је прошле недеље на Инстаграму захвалио својих 2,4 милиона пратилаца на подршци и порукама утехе.

У троминутном снимку, Алек је објаснио како је породица у суботу испратила његову маму на починак, рекавши да је церемонија прошла „као што се могло очекивати“.

Алек је описао како су породица и пријатељи провели последње дане уз маму "са пуно љубави и веома љубазно".

Такође је похвалио напоре своје маме у прикупљању средстава за подизање свести о раку дојке у протеклих 25 година.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas