Oglas
· · Komentari: 0

Srećne vesti nakon tragičnih događaja: Alek Boldvin čeka osmo dete, otkriven i pol bebe (FOTO)

Hilarija i Alek Boldvin, koji se 30. juna približavaju svojoj 10. godišnjici braka, objavili su prošlog meseca da će povećati svoje već veliko potomstvo sa devojčicom

1655362956_0_Hilaria-Baldwin-shares-sonogram-of-her-SEVENTH-child-with-husband-Alec-Baldwin-Newest-Baldwinita-s.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/ alecbaldwininsta
Oglas

Hilarija Boldvin podelila je sonogram svog sedmog deteta sa suprugom glumcem Alekom Boldvinom.

Par, koji se 30. juna približava svojoj desetoj godišnjici braka, objavio je prošlog meseca da će dobiti devojčicu.

Tridesetosmogodišnja instruktorka joge već ima ćerku Karmen (osam), sinove Rafaela (6), Leonarda (5), Romea (4) i Eduarda (1) i ćerku Mariju (1) sa Alekom, koji bi trebalo da dočeka svoje osmo dete, budući da on ima i dvadesetšestogodišnju ćerku Ireland sa bivšom ženom Kim Bejsindžer.

Hilarija je objavila fotografiju sonograma svog nerođenog deteta za svojih 958.000 pratilaca na Instagramu, sa natpisom: „Najnovija Boldvinita kaže zdravo“, a sve je propratila svetlucavim emodžijem.

Pročitajte još: "SRAM JE BILO IMENA I KARIJERE": Milica Pavlović više ne želi da ćuti povodom skandala

NJeni pratioci su pohrlili na komentare fotografije kako bi poslali svoje čestitke.

Jedna osoba je napisala: „Izgleda kao da već baca magičnu čini“.

Drugi je rekao: „Strava, jedva čekam da vidim tu slatku devojčicu“, dok se treći našalio: „Vau, već vidim sličnost“.

Hilarija je bila otvorena o svojoj trudnoći na društvenim mrežama sa redovnim ažuriranjima i fotografijama njenog rastućeg stomaka.

Takođe je bila iskrena o pobačajima u prošlosti i o tome kako nastavlja da se nosi sa srceparajućim gubicima.

Pročitajte još: "On kuva i sprema po kući, dok ona gradi karijeru": Zet Mirjane Bobić Mojsilović pobrao sve simpatije žena (FOTO)

Sonogram njihovog sedmog deteta dolazi ubrzo nakon što je Alek odao posebnu počast svojoj pokojnoj majci Kerol Boldvin nakon njene sahrane.

NJegova devedesetdvogodišnja majka je umrla 26. maja, a Alek je prošle nedelje na Instagramu zahvalio svojih 2,4 miliona pratilaca na podršci i porukama utehe.

U trominutnom snimku, Alek je objasnio kako je porodica u subotu ispratila njegovu mamu na počinak, rekavši da je ceremonija prošla „kao što se moglo očekivati“.

Alek je opisao kako su porodica i prijatelji proveli poslednje dane uz mamu "sa puno ljubavi i veoma ljubazno".

Takođe je pohvalio napore svoje mame u prikupljanju sredstava za podizanje svesti o raku dojke u proteklih 25 godina.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas