Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

"Шта сам Богу згрешила": Љупки Стевић лопови упали у стан и однели драгоцености!

Љупке Стевић и даље је у шоку након што су јој лопови протеклог викенда опљачкали стан.

1626686940_ljupka.jpg
Фото: Принтсцреен / ТВ Пинк
Oglas

Провалници су очигледно знали да је стан те ноћи празан, јер је њен наступ најављиван данима унапред, па су то видели као погодан моменат да изврше кривично дело. 

Прочитајте још: Северина пала током наступа, музичари јој притекли у помоћ: "Мало сам натукла кичму" (ВИДЕО)

Провалници су ушли са задње стране зграде у којој Љупка живи, развалили врата, упали у њен стан, направили хаос и однели драгоцености.

Љупки Стевић лопови упали у стан и однели драгоцености

Када је дошла кући, Љупка се шокирала. Све је било испревртано. Није могла да верује шта ју је снашло и неколико минута јој је требало да схвати шта се догодило. Чим је дошла себи од шока, позвала је полицију и пријавила да је опљачкана. Припадници МУП су дошли, обавили увиђај, направили записник и узели изјаву од певачице.

- Не знам шта сам богу згрешила да ми се дешавају овакве ствари. Поново ме пљачкају и опет пролазим кроз пакао. Не могу да се смирим. Знам колико се трудим, радим и овако нешто да ми се догоди. Ово није први пут. Па какви су то људи? На шта то личи? Хаос ми је од живота. Све су ми однели, буквално све што сам имала. Коме сам се ја замерила? - питала се Љупка. Подсетимо, Љупки су лопови први пут опљачкали стан 2015. године, дан пре промоције њеног спота са Снуп Догом. Пљачкаши су се тада провукли испод ограде, затим обили врата на тераси и извршили преметачину по стану. Тада су однели скупоцену музичку опрему. Након петнаестак дана су се вратили на место злочина и поново је ојадили. Тада су Љупки украли пиштољ, накит и 1.000 евра у готовини. Свеукупно, певачица је тада оштећена за око 8.000 евра.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas