Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Стеван Пиале о животу до улоге у "Игри судбине": "Не морам да гледам шта је на попусту, а до ове серије нисам тако живео"

Стеван Пиале широј публици постао је познат тумачећи улогу Луке Каначког у серији "Игра судбине"

1665478496_Untitled.jpg
Фото: YоуТубе/ Принтсцреен/ К1 телевизија
Oglas

Поред популарности Стевану је овај пројекат донео и одличну зараду, због које сада живи другачије.

- Могу да кажем да живим пристојно, не изнад просека, овако треба да буде нормалан живот. У радњи не морам да гледам шта је на попусту, да не размишљам када је јефтина и скупа струја. До ове серије нисам тако живео. Већинско време сам на сету, али тим делом живота сам задовољан, квалитетом тога што једем, да имам слободу да седнем у ресторан, не сваки дан наравно, али кад желим. Раније то није било тако. С друге стране, основне, задовољан сам јако свим стварима које ми је ова серија приуштила у сваком смислу. Најбоља школа коју сам имао у животу, али бих волео да ми се деси још нешто. Три године сам у једној причи и волео бих да останем овде и да се паралелно остварим у још неком пројекту - искрено каже за “Блиц” Стеван Пиале, кога чекују изазови, како пословни, тако и приватни.

Прочитајте још: Ево како изгледа син Милице Милше: Узоран студент, а глумица каже - "Била сам му и отац и мајка"

Његова ћеркица Роса добиће бату или секу, а Пиале се нада да ће сада бити лакше, те да ће супруга Уна и он моћи лако да се организују и усклађују.

- Диван је осећај бити део те екипе, после три године многе ствари су се слегле, то су исти људи с којима сам почео и сви односи су порасли и зато трајемо. То је као да идете у неки разред који вам се свиђа, сваки дан сте у школи и уживате. Заљубљени сте и тако се осећате. Када снимате три године 12 сати дневно, битно је да се волите и да волите то што радите. Несугласице су минималне, био сам у разним скупинама, што у спорту, глуми, у животу, решавали смо их другарски и добронамерно - рекао је Стеван, који истиче да критике увек прихвата, а највише их добија од супруге.

Прочитајте још: Кумства на нашој естради су веома честа појава: Да ли знате који певач је венчао глумца Ненада Јездића?

Он је додао да ћерка Роса још није свесна да јој је отац глумац.

- Биће свесна када буде гледала цртаће којима сам давао глас. Не мислим да је бити родитељ најтежа улога, причам из перспективе човека који није код куће колико би желео да буде, али стварно имам дивну жену и дивно дете. Преостаје ми један леп посао када се вратим, недостајем и мени недостају, уживам у сваком тренутку с њима - истакао је Пиале, који чека друго дете.

- Не мислим да сам је размазио, али да је важно дати љубав, веру и слободу и покушавам у том суженом простору да дам. Тешко је дати све ођедном јер бих је узео само за себе. Мислим да делимично успевам. Неће бити лакше с другим дететом, настављам да снимам и све је ствар организације, видећемо, надам се да ће бити лакше - закључио је глумац.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas