Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Што се тиче ДЕЦЕ, никада се нисмо договарали када ће бити стављена тачка": Мирка Васељивећ о могућем проширењу породице

Мирка Васиљевић открила тајну успеха на свим пољима

1704369762_Foto-Ataimages.rs-Mirka-Vasiljevic-i-Vujadin-Savic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Једна од наших најуспешнијих младих глумица на јавној сцени Мирка Васиљевић, за Пинк.рс проговорила је о својим утисцима о овој години за нама, али и очекивањима у 2024.

Који су Вам планови за 2024 годину?

- Из разних момената која су се десила у целом свету, трудим се да не праавим велике планове, већ да уживам у садашњости , у овом тренутку. Јер некако то је нека лекција из овог новог доба, али у сваком случају волим да задам себи неке циљеве И да ка тим циљевима корачам храбро, уздигнуте главе, поносно И часно. То је сигурно да будем задовољнија И боља верзија саме себе јер чим сам боља сама себи, боља сам И својој околини. Затим да пословно више научим, више створим, више стекнем, већи траг оставим са својим талентом, радом, трудом, жељом, И вољом. Потом да са породицом имамо неке наше тренутке из којих ћемо И деца И ја И Вујадин нешто научити, стећи, створити И уживати. У сваком случају да доста радимо, имамо времена једне за друге И да будемо у миру, хармонији И неком складу - истакла је Мирка.

Да ли Вам је тешко да усклади обавезе са четири детета када су већ велика?

- Што сам ја животно зрелија, мудрија И искуснија И што су деца већа схватам да је наш језик велико богатство И једна велика истина. И да све те неке изреке које постоје И поруке, псотоје зато што су тачне у нашем народу. Једна од тих је: мала деца – мала брига, велика деца – велика брига. Док су били мањи јесте било физицки напорније И више исцрпљујуће зато што је увек неко морао бити ту физички присутан, ако не ми као родитељи онда неко од помагача са озбијном организацијом. Сада када су већи сносе последице за своје понашање, сносе своје одговорности, имају своје већ истакнуте мане И врлине на којима треба радити, разговарати, освешћивати, хвалити, попричати ако нешто није у раду. Јесте сад доста теже када су они старији зато што су пред њима животна искушења, али што се тиче обавеза - од кад знам за себе ја сам у обавезама И навикла сам од малена тако да функционишем. Имам код себе истренираност да ствари морају да се решавају сада И одмах, ако имамо неке обавезе морају да се решавају сада И одмах, а не да се пребацују за други дан. Јер у другом дану долазе нове обавезе. Мора бити присутна одговорност, организација, дисциплина И онда се апсолутно све стиже. Мислим да И деца полако то уче јер је велика породица у питању. Сви стигну све када желе И то је могуће само тако - поручила је Мирка.

Планирате ли још једну принову?

- Вујадин И ја никада нисмо имали неке конкретне договоре, нити у том смислу планове када ће бити пауза, када ће бити нова трудноћа И колико ће деце бити. Са неких 19-20 година када смо ступили у везу освестили смо И разговарали И желели обострано да наша веза прерасте у породицу И да имамо децу. Да будемо многочлана, стабилна, здрава И срећна породица. Јако сам захвална Богу што се то остварило без неких великих мука И потешкоћа које су нажалост у данашње време јако присутне. Њих троје је некако везано дошло, једно за другим И све то је требало изгурати да они стану на своје ноге, јер је ту било три флашице, три пелене, три цуцле које је требало увек видете да ли је све на свом месту, да ли је чисто, да ли је уредно, да ли се ради са њима И да ли напредују. Некако кад су они стали на ноге схватили смо да мирис бебе у кући немамо, да су деца порасла И да им већ за неке ствари сметамо И не требамо. Наше окружење је некако тек тада пре годину, две дана да добија децу И да смо у контакту са тим чистим мирисом И са лепотом новог члана у породици. Полежели смо да И ми поново осетимо тај мирис, а И да њих троје некако уживају И осете шта значи имати бебу у кући јер су њих троје у исто време и били бебе. Могу да кажем да сам ја највише освешћена са бебом сада, зато што је само она беба у кући, а И деца да уживају И да се радују неком новом напредку И да учествују у њеном одрастању. Што се тиче деце увек су нам зарез И три тачке ту стављене, никада нисмо договарали када ће бити тачка И зашто ће бити стављена. То је наша жеља, воља, труд И рад, а просто на судбини И на Богу је колико ћемо имати деце И када. За сада смо задовољни са њих четворо, велика је организација, велико је одрицање да своје време ускратите И још многе ствари да би имали више времена за њих. Имамо 33 године, живот је пред нама, а шта ће бити у будућности - време ће доказати, као што је И до сада - јасног је става била Мирка.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas