Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Што се тога тиче мушкарац у кући никада није био потребан": ВЕРИЦА ШЕРИФОВИЋ испричала животу причу (ФОТО)

Певачица испричала све о детињству и браковима

1659599787_serifovic-naslovna.png
Фото: Инстаграм/Принтскрин/верицасерифовицоффициал
Oglas

Верица Шерифовић важи за једнан од најјачих вокала на нашој музичкој сцени. Многи сматрају да је ова дама неприкосновеног гласа немогућа за имитирање. Таленат за певање наследила је од баке, а њена животна прича ће вас изненадити.

-Имала сам безбрижно и срећно детињство у Крагујевцу, где сам се родила септембра 1963. године. Моји родитељи, отац Војислав и мајка Гордана, трудили су се да мом три године старијем брату Милутину и мени пруже најбоље што могу. Били су строги, али на томе сам им захвална. Васпитали су нас да будемо поштени и искрени, какви су и они били. Тата је у дворишту имао радионицу у којој сам му била помоћник. Уз њега сам научила за шта који алат служи и како да урадим ситне поправке, тако да ми што се тога тиче мушкарац у кући никада није био потребан. Волела сам и да спремам колаче - започела је она певачица.

Фото: Инстаграм/Принтскрин/верицасерифовицоффициал

Верица обожава да кува, али није увек одувек била веома вешта у томе. Наиме, као јако мала мислила је да се пуслице праве од детрџента, па је неколико пута и направила тај специјалитет, преноси Глориа.

Што се образовања тиче, похађала је Прву крагујевачку гимазију и увек је била одличан ђак међутим живот је одвео на другу страну. Школовање је ту завршила јер је почела да наступа са бендом Жаока и тако упознала човека за кога ће се касније удати и добити ћерку Марију.

 

- Било ми је осамнаест, њему нешто више. Венчали смо се 1982. године у Инђији, где смо тих дана наступали. Једне суботе ујутро смо стали пред матичара, а увече смо били на бини. Славили смо наше венчање са гостима хотела. Уласком у брак, који је званично окончан двадесет година касније, добила сам прилику да много тога лепог усвојим од родитеља мог супруга који су били професионални музичари. Свекрва Лепа је била певачица, а свекар Емин, потомак Шерифа Шерифовића, власника кафане "Бело јагње" у којој је певала и играла Коштана Боре Станковића, био је хармоникаш. Сваког јутра ме је будио уз музику и кафу. Од њега сам научила многе староградске песме и романсе - рекла је Верица о свом бившем супругу, Рајку Шерифовићу који је био бубњар бенда у коме је она певала.

Прочитајте још: Пред почетак представе су му јавили да је погинуо: Наш легендарни глумац открио због чега је оседео преко ноћи

Убрзо након венчања дошла је и принова. Верица је на свет донела девојчицу Марију због које је одлучила да каријеру остави по страни. Тек након неколико година, кад је Марија мало порасла вратила се на сцену и наставила да снима хитове. За многе те хитове, заслужан је Мића Николић, за кога се касније удала и била у браку 3 године.

Фото: Инстаграм/Принтскрин/верицасерифовицоффициал

-Годину након што је разведен мој први брак, 2004, венчала сам се са Мићом. Славили смо у ресторану Језеро до девет сати ујутро. Тада сам имала венчаницу и била је присутна цела естрада. Било је то славље за памћење. Марија и ја смо се пре тога преселиле из Крагујевца у Београд, она је тада била на почетку каријере. Није јој сметало што сам се поново удала. Напротив. И сада ми каже да би волела да се по трећи пут удам само да ми она није у мислима 24 сата дневно. Брак са Мићом је трајао три године, разишли смо се споразумно и остали у пријатељским односима. Сада мислим да је брак глупост која све поквари - искрена је била она.

Фото: Инстаграм/Принтскрин/серифовиц

Поред музике, коју обожава, Верица је посвећена и посластичарству, у њеној посластичарници се праве колачи по специјалним рецептима које је певачица скупљала по целом свету, а ћерки Марији је безусловна подршка у свему.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas