Oglas
· · Komentari: 0

"Što se toga tiče muškarac u kući nikada nije bio potreban": VERICA ŠERIFOVIĆ ispričala životu priču (FOTO)

Pevačica ispričala sve o detinjstvu i brakovima

1659599787_serifovic-naslovna.png
Foto: Instagram/Printskrin/vericaserifovicofficial
Oglas

Verica Šerifović važi za jednan od najjačih vokala na našoj muzičkoj sceni. Mnogi smatraju da je ova dama neprikosnovenog glasa nemoguća za imitiranje. Talenat za pevanje nasledila je od bake, a njena životna priča će vas iznenaditi.

-Imala sam bezbrižno i srećno detinjstvo u Kragujevcu, gde sam se rodila septembra 1963. godine. Moji roditelji, otac Vojislav i majka Gordana, trudili su se da mom tri godine starijem bratu Milutinu i meni pruže najbolje što mogu. Bili su strogi, ali na tome sam im zahvalna. Vaspitali su nas da budemo pošteni i iskreni, kakvi su i oni bili. Tata je u dvorištu imao radionicu u kojoj sam mu bila pomoćnik. Uz njega sam naučila za šta koji alat služi i kako da uradim sitne popravke, tako da mi što se toga tiče muškarac u kući nikada nije bio potreban. Volela sam i da spremam kolače - započela je ona pevačica.

Foto: Instagram/Printskrin/vericaserifovicofficial

Verica obožava da kuva, ali nije uvek oduvek bila veoma vešta u tome. Naime, kao jako mala mislila je da se puslice prave od detrdženta, pa je nekoliko puta i napravila taj specijalitet, prenosi Gloria.

Što se obrazovanja tiče, pohađala je Prvu kragujevačku gimaziju i uvek je bila odličan đak međutim život je odveo na drugu stranu. Školovanje je tu završila jer je počela da nastupa sa bendom Žaoka i tako upoznala čoveka za koga će se kasnije udati i dobiti ćerku Mariju.

 

- Bilo mi je osamnaest, njemu nešto više. Venčali smo se 1982. godine u Inđiji, gde smo tih dana nastupali. Jedne subote ujutro smo stali pred matičara, a uveče smo bili na bini. Slavili smo naše venčanje sa gostima hotela. Ulaskom u brak, koji je zvanično okončan dvadeset godina kasnije, dobila sam priliku da mnogo toga lepog usvojim od roditelja mog supruga koji su bili profesionalni muzičari. Svekrva Lepa je bila pevačica, a svekar Emin, potomak Šerifa Šerifovića, vlasnika kafane "Belo jagnje" u kojoj je pevala i igrala Koštana Bore Stankovića, bio je harmonikaš. Svakog jutra me je budio uz muziku i kafu. Od njega sam naučila mnoge starogradske pesme i romanse - rekla je Verica o svom bivšem suprugu, Rajku Šerifoviću koji je bio bubnjar benda u kome je ona pevala.

Pročitajte još: Pred početak predstave su mu javili da je poginuo: Naš legendarni glumac otkrio zbog čega je osedeo preko noći

Ubrzo nakon venčanja došla je i prinova. Verica je na svet donela devojčicu Mariju zbog koje je odlučila da karijeru ostavi po strani. Tek nakon nekoliko godina, kad je Marija malo porasla vratila se na scenu i nastavila da snima hitove. Za mnoge te hitove, zaslužan je Mića Nikolić, za koga se kasnije udala i bila u braku 3 godine.

Foto: Instagram/Printskrin/vericaserifovicofficial

-Godinu nakon što je razveden moj prvi brak, 2004, venčala sam se sa Mićom. Slavili smo u restoranu Jezero do devet sati ujutro. Tada sam imala venčanicu i bila je prisutna cela estrada. Bilo je to slavlje za pamćenje. Marija i ja smo se pre toga preselile iz Kragujevca u Beograd, ona je tada bila na početku karijere. Nije joj smetalo što sam se ponovo udala. Naprotiv. I sada mi kaže da bi volela da se po treći put udam samo da mi ona nije u mislima 24 sata dnevno. Brak sa Mićom je trajao tri godine, razišli smo se sporazumno i ostali u prijateljskim odnosima. Sada mislim da je brak glupost koja sve pokvari - iskrena je bila ona.

Foto: Instagram/Printskrin/serifovic

Pored muzike, koju obožava, Verica je posvećena i poslastičarstvu, u njenoj poslastičarnici se prave kolači po specijalnim receptima koje je pevačica skupljala po celom svetu, a ćerki Mariji je bezuslovna podrška u svemu.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas