· · Коментари: 0

СТРОГА ИСХРАНА: Чувена мршавица, Викторија Бекам (47), открила шта једе и сада је јасно како увек изгледа фит! (ФОТО)

Викторија Бекам, позната по својој строгој исхрани, избегава традиционалне посластице попут сланине, чак и када се не осећа најбоље.

1632899533_pjimage.jpg
ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ victoriabeckham

Како је изјавила : „Овде звучим још досадније, када је реч о храни. Волим тост од целог зрна са соли. Због  угљених хидрата осећате се пријатно и волим со."

Прочитајте још: Генетика или естетски захвати? Емина Јаховић важи за праву ЛЕПОТИЦУ, а ОВАКО је изгледала на почетку каријере (ФОТО)

Дисциплина у исхрани

Викторија (47) је рекла да често једе само поврће чак и када излази на вечеру. Додала је: „За већину ресторана вероватно сам њихова најгора мора. Волим поврће на пари, мало балзамико сирћета, а затим да зачиним."

„Волим да се ствари кувају на врло једноставан начин. Не волим уља, маслаце или сосеве."

Дизајнерка игнорише црвено месо, иако га муж Дејвид (46) и њихово четворо деце једу.

Рекла је у подкасту: „Чак и Гордон Ремзи, наш веома добар пријатељ, каже да никада није видео никога тако дисциплинованог у погледу начина на који једу.“

На крају је додала: „Нисам најузбудљивији гурман, али волим да попијем пиће уз вечеру и могу да постанем веома добар гост вечере.“

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.