Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ствари које нисте знали: Ова сцена је избачена из серије "Бољи живот", а ОНИ су одлучили да одбију улоге

Омиљена серија свих генерација

1647418889_bolji-zivot.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Породицу Попадић сви су волели. Од када је серија почела са емитовањем 1987. године, није било особе, која није пратила ово култно остварење. Гига, Емилија, Саша, Вики и Боба, постали су део свачије свакодневице.

Прочитајте још: Легендарни Павле Вујисић је био један од омиљених домаћих глумаца, а да ли знате ко је његов рођени брат? (ФОТО)

Ипак, након 34 године откривени су и поједини детаљи за коју јавност није знала. Улога Саше Попадића, била је намењена Жарку Лаушевића, који је ову ролу морао да одбије, јер није могао снимања да уклопи са својим тадашњим обавезама, па је у последњем тренутку дошао Борис Комненић. Ипак, оно што је било најчудније од свега је то, да је Светлана Бојковић, која му је играла мајку, била старија од њега само 15 година.

Лепа Брена одбила улогу

Улога Нине Андрејић која је на крају припала Снежани Савић, првобитно није била намењена њој. Синиша Павић, сценариста, замислио је да тај лик игра Лепа Брена, али највећа Балканска звезда, није желела да игра у серији у којој би понављала сценарио из "Тесне коже" и филмова "Хајде да се волимо".

Виолета Попадић

Захваљујући Ени Беговић, која је у то време била веома ангажована на разним пројектима, улога Виолете Попоадић, припала је Лидији Вукићевић.

У последње време, имамо прилике да на интернету пронађемо сцене које су избачене из серије. Посебно део у коме Миодраг Петровић Чкаља у улози Бранковића изговара смешне реченице које поред тога шта насмеју, критикују и стање ствари у тадашњој држави као и лош положај радника, па се претпоставља да је због тога одлучено да ипак не буду приказане.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas