Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Судија одбио захтев Амбер Херд за одбацивање случаја за клевету: Суђење се наставља

Случај Џонија Депа и Амбер Херд још увек траје.

1651606086_f5d486598df0b76fa503e2130310d94d751d0873.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Глумац, Џони Деп, тужио је бившу супругу за клевету, а њен правни тим је предложио одбацивање тужбе. Судија је, међутим, одбио захтев након аргумената обе стране. У уторак је Депова страна завршила своју листу сведока. Пре него што је тим оптужене Херд довео сведоке на клупу, њен адвокат изнео је аргумент зашто тужба треба да буде одбачена, тврдећи да Депова страна нема довољно да докаже клевету.

Депов адвокат истиче да су Депова каријера и репутација укаљани чланком Херводе у часопису Вашингтон поста из децембра 2018, који је центар случаја,  иако у чланку није споменула Депа по имену.

Прочитајте још: Ники Минаж снимљена како прети репортеру док шета црвеним тепихом на "МЕТ ГАЛА 2022" догађају (ВИДЕО)

Након што је прегледала све доказе, судија је одбацила предлоге да се тужба одбаци рекавши да тежина тих доказа зависи од оних који откривају чињенице, што значи да она препушта пороти да одлучи да ли је Хердов текст заиста клевета, пише Пеопле.

Деп је сведочио да је његов циљ истина, а суђење се све време преноси уживо путем различитих медија.

Уочи суђења, Амбер је је у изјави рекао да нада да ће када се случај заврши моћи да настави даље, као и Џони, преноси Пеопле.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas