Oglas
· · Komentari: 0
pravo iz geta

Niki Minaž snimljena kako preti reporteru dok šeta crvenim tepihom na "MET GALA 2022" događaju (VIDEO)

Pojavio se video snimak sa crvenog tepiha Met Gala 2022, na kome se vidi kako Niki Minaž preti da će ošamariti jednog od reportera

1651583999_niki.jpg
Foto: Jutjub Printskrin/Entertainment Tonight
Oglas

Glamurozni godišnji događaj održan u ponedeljak uveče u NJujorku, predstavio je niz poznatih ličnosti u svojim raskošnim večernjim toaletama. Međutim, kako se čini u poslednje vreme, glamurozni događaji u Americi sve više nižu incidente gde se zvanice ne ponašaju nimalo glamurozno! 

Pročitajte još: Met Gala 2022: Pet NAJRASKOŠNIJIH IZDANJA na crvenom tepihu - sve oči su bile uprte u njih (FOTO)

Tema događaja 2022. u Muzeju umetnosti Metropoliten bila je „Pozlaćeni glamur“. Minaž se pojavila obučena skroz u crno sa tačkama preko lica i tela. Dok je šetala crvenim tepihom, Minaž je uočila nekoga kome je odlučila da se suprotstavi. Do ovog suočavanja je došlo, kako mediji navode zbog "curenja informacija", odnosno da je Minaž oputžila reportera da odaje informacije sa događaja. 

@shazzacarpenter Uh oh! #NickiMinaj #metgala #metball #Nicki #foryou #foryoupage ♬ original sound - Sharon Carpenter

TikTok video koji je objavila novinarka Šeron Karpenter postaje sve popularnija na mreži jer se vidi da Minaž preti reporteru. Natpis na videu glasi: „Niki Minaž se suočava sa novinarom zbog curenja informacija o njenom prisustvu na Met Gali“. Na snimku se može čuti kako Minaj govori: "Hej ti. Jesi li ti čovek koji je rekao da ću ja biti ovde?" Tada se čuje glas iza kamere kako govori: "Ja?"

"Da ti." Minaž odgovara, "To si bio ti. Doćiću do tebe i ošamariću te. Dođi ovamo." Video se naglo prekida i nije jasno da li je razmena bila ozbiljna ili u šali. Video je pregledan preko dva miliona puta ii naišao je na brojne kritike, kako zbog njenog ponašanja, tako zbog njenog izgleda jer su svi smatrali da joj je gornji deo bio mnogo manji nego što bi trebalo, te je njeno bujno poprsje bilo "na izvolite".  Međutim, kasnije se još jedan snimak pojavio, samo iz drugog ugla na Tviteru. Prekida se na skoro istoj tački, ali neposredno pre nego što se video završi, Minaž se može videti kako se smeje.

Minaž je bila jedna od desetina poznatih ličnosti sa A liste na Met Gali 2022. Među temama za razgovor bila je Kim Kardašijan u haljini Merilin Monro, Hilari Klinton koja je prisustvovala događaju i svetlo roze odelo Sebastijana Stena.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas