Oglas
· · Komentari: 0

Sudija odbio zahtev Amber Herd za odbacivanje slučaja za klevetu: Suđenje se nastavlja

Slučaj Džonija Depa i Amber Herd još uvek traje.

1651606086_f5d486598df0b76fa503e2130310d94d751d0873.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Glumac, Džoni Dep, tužio je bivšu suprugu za klevetu, a njen pravni tim je predložio odbacivanje tužbe. Sudija je, međutim, odbio zahtev nakon argumenata obe strane. U utorak je Depova strana završila svoju listu svedoka. Pre nego što je tim optužene Herd doveo svedoke na klupu, njen advokat izneo je argument zašto tužba treba da bude odbačena, tvrdeći da Depova strana nema dovoljno da dokaže klevetu.

Depov advokat ističe da su Depova karijera i reputacija ukaljani člankom Hervode u časopisu Vašington posta iz decembra 2018, koji je centar slučaja,  iako u članku nije spomenula Depa po imenu.

Pročitajte još: Niki Minaž snimljena kako preti reporteru dok šeta crvenim tepihom na "MET GALA 2022" događaju (VIDEO)

Nakon što je pregledala sve dokaze, sudija je odbacila predloge da se tužba odbaci rekavši da težina tih dokaza zavisi od onih koji otkrivaju činjenice, što znači da ona prepušta poroti da odluči da li je Herdov tekst zaista kleveta, piše People.

Dep je svedočio da je njegov cilj istina, a suđenje se sve vreme prenosi uživo putem različitih medija.

Uoči suđenja, Amber je je u izjavi rekao da nada da će kada se slučaj završi moći da nastavi dalje, kao i Džoni, prenosi People.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas