Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Супруга Саше Поповића отворила душу и открила тајне из брака: "Било је тренутака када сам му рекла „Доста бре више“...

Супруга Саше Поповића отворила душу и открила све тајне из брака

1640077094_suzana-jovanovic.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Певачица Сузана Јовановић је била гост у „Првом реду“ на К1 телевизији и изнела своје утиске о свом новом албуму након шест месеци и отворено причала о свом браку са Сашом Поповићем.

Прочитајте још: ТУГА: Популарна певачица преминула у 55. години

 - Сале и ја смо судбински били предоређени једно за друго, када смо се први пут срели није било речи, довољан је био поглед и знали смо да смо рођени да будемо заједно. Дугих 25 година прелепе љубави, а да бисте толико остали са неким морате да волите и његове мане и лепе особине. Негде налазимо компромис и то је кључ успеха – рекла је Сузана за К1 телевизију и надовезала се:

- Створили смо много тога и зато се сад још више волимо и ценимо. Највећи успех нам је што смо у овом времену извели децу на прави пут – поносно је испричала певачица.

Срећна сам од када Саша није више директор „Гранд продукције“

- Било је тренутака када сам рекла Салету „Доста бре више“, много сам срећна јер нема више ту огромну одговорност. Он је перфекциониста и дан данас пуно ради – једноставно речено он је радохолик, а сигурна сам да ће медији писати о њему и када се повуче, јер је један од оних интересантних људи.

Сузана је открила гледаоцима „Првог реда „ како је дошло до снимања новог албума.

 - Саша и ја смо били на мору када га је Горан Ратковић Рале позвао - Сале имам неку песму за Сулета, послушајте то па ако вам се свиди ту сам кад дођете са летовања - Прва песма је била „Сокаком“, потпуно другачије у односу на оно што сам певала до тада и кажем Салету да не могу да се похватам, међутим полако сам ушла у штос. На крају када сам то отпевала било је предивно – испричала је певачица.


Осврнула се на то какви су били њени први утисци када је албум изашао.

- Кад сам издала албум прво је био шок, јер сам потпуно променила правац певања и морам да признам да је на почетку било више ружних критика него лепих, али ми Срби смо склони томе. Ја сам ово урадила за своју душу, први пут да ја уживам у својим песмама и у томе су ме подржали породица и они који ме воле.
Сузана је испричала занимљиву анегдоту са снимања једног спота.

- Моја ћерка Александра је била са мном у Турској када сам радила спот и она је сликала мене и манекена из спота и послала Салету слику. Сале је одмах рекао да се манекен склони два метра од мене, нашалио се наравно – рекла је она и открила главни разлог зашто је дошло до сарадње са Вики, Пеђом Меденицом и Сашом Матићем – Пре свега смо пријатељи, ја њих све доживљавам са пуно љубави и приватно се дружимо.


Певачица је открила тајну свог успеха

- Апсолутно немам ни трунчице злобе у себи, заиста волим људе, али неко никада то неће схватити. Идем на пијацу, плаћам рачуне у пошти, немам возача и мој осмех све продаје - нашалила се певачица – када се обратим људима прво се насмејем – рекла је Сузана за К1 телевизију у „Првом реду“.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas