Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУГА

СВЕ ЈЕ ПРЕТВАРАО У СМЕХ: Звезда "Полицијске академије", Хауард Хесеман, преминуо након операције (ФОТО)

Хауард Хесеман је преминуо у 81. години.

1643629403_profimedia-0274651869--1-.jpg
Фото: Profimedia
Oglas

Глумац "Полицијске академије" преминуо је од компликација након операције дебелог црева. Хесеман је преминуо у суботу у медицинском центру Чедарс-Синаи у Лос Анђелесу од компликација након операције дебелог црева коју је први пут имао прошлог лета, рекла је његова супруга, глумица и наставница глуме Каролин Дукрок, за Холивуд рипортер.

Хесеманов представник Роби Кас потврдио је вест тиме што је одао почаст Хауарду на Твитеру у недељу. Роби је написао: „РИП Хауард Хесеман. Како смо се лепо провели. Сјајан смех и забава када сам видео Ету Џејмс у "Manhattan Beach" и Џоа Текса у "The Parisian Room". Борави у твојој прелепој кући у Раматуелу. О боже, ово боли."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Derek Matuja (@derekam1)

Хауард је био познат по улози диск џокеја Џонија Фивера у ситкому "WKRP in Cincinnati" и учитеља историје Чарлија Мура у комедији "Head of the Class". Хесеманов импресивни ЦВ такође се може похвалити улогама у филму "Petulia" Ричарда Лестера и НБЦ-јевим "Dragnet Doctor Detroit" and "This Is Spinal Tap".

Прочитајте још: МИС САД СКОЧИЛА У СМРТ: Оставила поруку коме оставља ствари и ЈЕЗИВУ најаву на мрежи (ФОТО)

Пре ових пројеката се већ оставарио у богатој глумачкој каријери и листа његових филмова је импозантна. Добио је номинације за Еми 1980. и '81. за свој рад на ЦБС-овом "WKRP in Cincinnati", који је трајао четири сезоне од 1978. до 1982. године. 

На мрежи стижу опроштаји обожаватеља који жале за глумачком сензацијом. Један је написао: „Волео сам шефа разреда. Имао сам четири године када се завршио WKRP, тако да нисам открио ту емисију све док нису емитовали репризе. Увек ће бити један од мојих омиљених. Почивај у миру, ти си један од највећих фиктивних учитеља."

Други је додао: „Реците да није тако. Др Џони Фивер остаће један од најлековитијих и најсмешнијих ликова у историји телевизије захваљујући бриљантности Хауарда Хесемана. Р.И.П., брате.“ Више њих се придружило: "РИП Хауард Хесеман. WKRP је један од мојих омиљених серијала свих времена. Знам да сте у рају рокенрола и свирате те хитове. Рок заувек, Џони Фивер!" и "РИП Хауард Хесеман. Заиста један од највећих забавних људи који су улепшали земљу.."

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas