· · Коментари: 0

''СВЕ МИ СМЕТА'': Дарко Лазић синоћ је организовао велику промоцију новог албума симболичног назива, а ОВУ песму је посветио супрузи

''Ја ћу цео живот бити у дуговима и никоме нећу ваљати...''

1686127053_360103_darko-lazic-06062023-0042_iff-naslovna-ATA.jpg
Фото: АТА

Дарко је промоцију одржао у једном престоничком луксузном ресторану, те је том приликом стао пред окупљене медије, и на самом почетку разговора проговорио о пороцима и својим, како каже, "бубицама".

- Ја сматрам да то сви виде и да је сулудо да ја причам о томе, свако има своје бубице. Овим послом кад се бавиш можеш да будеш миран?! Не бих рекао. Шта значи пороци?! Ја немам радно време, певам до два или до пет - рекао је Дарко.

На питање на који начин је бирао песме, као и да ли је тешко пронаћи ону праву, он је имао да каже:

- Песме смо бирали заједно, имамо тим људи који ради с нама све заједно и све бирамо у договору. Ја сам одабрао две песме, нисам хтео никога да питам, морало је да се сними. То су песма за које кажем да су моје аутобиографске - рекао је Лазић.

Фото: АТА

Доста се нагађало да ли је неку песму са овог албума посветио садашњој супрузи, а Дарко је овом приликом открио да јесте и да се песма зове "Због тебе".

- Она је у том споту, песма се зове "Због тебе" - открио је Лазић.

О ономе о чему брује медији, јесте свакако однос његове супруге Катарине и његовог сина Алексеја.

- Каћа је једна предивна и нормална особа и то је и Марина видела, упознале су се. Алексеј обожава Катарину, она гледа на њега као на дете своје сестре. Нема разлога да Марина прави проблем, није нам ишло у животу, разишли смо се као људи - објаснио је певач, те се осврнуо на приче о дуговањима:

- Па добро, знаш како, то да ли сам ја у дуговима или не, ја ћу цео живот бити у дуговима и никоме нећу ваљати... За једну добру песму?! Зависи колико платиш (смех). Слоба ми је велики другар и драго ми је што сам имао прилику да баш код њега у кафићу направимо промоцију - рекао је Дарко.

Шта је још имао да изјави тим поводом, погледајте у видеу:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.