Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Светозар Цветковић испричао како се слагао са ЛЕГЕНДОМ југословенске кинематографије - "Гледао је намргођено на свет око себе"

Глумац открио какав је Зоран Радмиловић био у приватном животу

1668249169_Foto-Arhiva-Novosti-N.-Skenderija-Printscreen-Instagram-zoran_radmilovic_.jpg
Фото: Архива Новости - Н. Скендерија, Принтсцреен/Инстаграм - зоран_радмиловиц_
Oglas

Глумац Светозар Цветковић је истакао да Зоран Радмиловић приватно није био ведрог духа као што сви мисле, па је испричао какав је Зоран био у приватном животу.

- Дошао сам у Атеље осамдесетих година кад су тамо били све сами тотеми позоришта. Зоран Радмиловић је играо две култне представе, "Краљ Иби" и "Радован трећи". Осим што је био невероватан таленат и карактер, био је и мргуд и ћутолог. Намргођено је гледао на живот и свет око себе. Мира Бањац га је звала "клен" зато што је имао те обешене бркове. И онда би из те намргођености и повучености изашао на сцену, засмејавао људе до суза и добијао стотине громогласних аплауза и овација - присетио се Цветковић.

 

Прочитајте још: Љубавна прича као на филму: Жељко Самарџић и његова супруга више су од ЧЕТИРИ деценије заједно, а певач се заљубио у њу на први поглед (ФОТО)

Цветковић се сетио и својих гимназијских дана када су се он и његово друштво из 14. гимназије дивили легендарном бифеу Атељеа 212:

- Тада је било још сијасет таквих карактера какав је био Зоран Радмиловић. Они су живели на сцени и у чувеном бифеу Атељеа 212, који је био култно место за цео Београд. Сећам са смо моје друштво и ја, кад смо ишли у 14. гимназију, гледали на тај бифе као на неки златни брег.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas