Oglas
· · Komentari: 0

Svetozar Cvetković ispričao kako se slagao sa LEGENDOM jugoslovenske kinematografije - "Gledao je namrgođeno na svet oko sebe"

Glumac otkrio kakav je Zoran Radmilović bio u privatnom životu

1668249169_Foto-Arhiva-Novosti-N.-Skenderija-Printscreen-Instagram-zoran_radmilovic_.jpg
Foto: Arhiva Novosti - N. Skenderija, Printscreen/Instagram - zoran_radmilovic_
Oglas

Glumac Svetozar Cvetković je istakao da Zoran Radmilović privatno nije bio vedrog duha kao što svi misle, pa je ispričao kakav je Zoran bio u privatnom životu.

- Došao sam u Atelje osamdesetih godina kad su tamo bili sve sami totemi pozorišta. Zoran Radmilović je igrao dve kultne predstave, "Kralj Ibi" i "Radovan treći". Osim što je bio neverovatan talenat i karakter, bio je i mrgud i ćutolog. Namrgođeno je gledao na život i svet oko sebe. Mira Banjac ga je zvala "klen" zato što je imao te obešene brkove. I onda bi iz te namrgođenosti i povučenosti izašao na scenu, zasmejavao ljude do suza i dobijao stotine gromoglasnih aplauza i ovacija - prisetio se Cvetković.

 

Pročitajte još: LJubavna priča kao na filmu: Željko Samardžić i njegova supruga više su od ČETIRI decenije zajedno, a pevač se zaljubio u nju na prvi pogled (FOTO)

Cvetković se setio i svojih gimnazijskih dana kada su se on i njegovo društvo iz 14. gimnazije divili legendarnom bifeu Ateljea 212:

- Tada je bilo još sijaset takvih karaktera kakav je bio Zoran Radmilović. Oni su živeli na sceni i u čuvenom bifeu Ateljea 212, koji je bio kultno mesto za ceo Beograd. Sećam sa smo moje društvo i ja, kad smo išli u 14. gimnaziju, gledali na taj bife kao na neki zlatni breg.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas