Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Сви смо плакали због љубави": Сандра Африка одлучила да стави ТАЧКУ на бивше и више јој нико ништа не може

Певачица тврди да је слободна као птица на грани

1665995651_Foto-Printscreen-Instagram-sandraafrika.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - сандраафрика
Oglas

Сандра Африка је недавно открила да у љубави није толико успешна као у каријери. Међутим, то за њу није никакав проблем, јер како каже, биће времена за удају и тај чин ће још мало сачекати.

"То је нормално. Сви смо плакали због љубави. У задње време више не плачем. Видео си да сам се удала. Нико ми ништа не може. Ниједна љубав дефинитивно. Нисам се удала, зезам се. То ће мало сачекати. Слободна сам као птица на грани. Стављена је тачка на бивше љубави, сад сам слободна. Ја сам увек мало заљубљена. То иде с временом, биће времена и за удају, кад буде време за то", признала је Сандра Африка у емисији ''Премијера - Викенд специјал''.

Прочитајте још: Ова колегиница јој је променила живот: Ивана Селаков објаснила ко је направио кључни корак

Нагласила је да јој се често дешавало да јој бивши момци постану и будући, као и да се ниједан њен бивши није оженио.

"Често ми се дешавало да ми бивши постану будући. Дешавало ми се да раскинем, па да се помирим. Ретард је ретард. Такав не постоји. Или се није родио или га нисам упознала. Ниједан бивши ми се није оженио. Сад зашто не знам, али није", нагласила је Сандра.

Што се тиче успеха на пословном плану, Сандра сматра да је певање јако скуп посао, па да не жели да глуми лажну скромност, јер много новца троши на наступе и куповину песама.

"Мислим да се има довољно пара за све. Мислим да је певање постало јако скуп хоби. Треба се имати пара за ово. Ова песма ме је стварно коштала. Нису ни моји наступи јефтини, наравно да нису. Нећу да будем уопште скромна, то је тако", рекла је Сандра Африка у емисији ''Премијера - Викенд специјал''.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas