Oglas
· · Komentari: 0

Aca Lukas primljen u bolnicu: Pevač nakon problema zadržan na ispitivanju

Aca Lukas ponovo ima slične probleme kao početkom godine

1665400037_594cc25b825942b6f2c7bad6cb0dc42b99bf17ac.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Nakon što je početkom godine bio u bolnici zbog poroblema sa stomakom, Aca Lukas se ponovo suočio sa sličnim problemima. Pevač je primljen u bolnicu nakon što je osetio jake bolove u stomaku koji nisu prestajali, prenosi Kurir. 

Kako bolovi nisu prestajali, Lukas je potražio lekarsku pomoć i odmah je primljen u Klinički centar u Beogradu.

Pročitajte još: Veljko Ražnatović otkrio zbog čega će drugog sina nazvati KRSTAN: Ne krije radost zbog toga što će ponovo postati TATA

- Aca je radoholik i mesecima nije stao. Radio je punom parom. Samim tim nije vodio računa o načinu ishrane, nije spavao kako treba i sve se to odrazilo na njegovo zdravlje. U nedelju je osetio jak bol u stomaku zbog kojeg je morao da potraži lekarsku pomoć. Kad su ga na prijemu videlu, iscrpljenog i savijenog od bolova, odmah su ga primili kao hitan slučaj. Nakon pregleda stručnjaci su odlučili da ga zadrže u bolnici - priča izvor Kurira.

Pevača uskoro očekuje i koncert, 3. novembra, koji uveliko prirpema.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas