Oglas
· · Komentari: 0

Voditeljka Tamara Grujić o majčinstvu: "Moja Lenka ne ide u vrtić, ne zna za uobičajeno detinjstvo"

Poznata voditeljka otkrila je kako se snalazi u ulozi majke

1665405289_radnaakcija-TVprva1509201410.jpg
Foto: V. Danilov
Oglas

Poznata voditlejka emisije humanitarnog karaktera, Tamara Grujić, pre 3 godine na svet je donela devojčicu Lenku. NJen suprug Vuk i ona često nisu kod kuće, što utiče i na život njihove naslednice.

Tamara kaže da njen privatni život dosta trpi zbog poslovnih obaveza:

- Najviše trpi moj privatni život. Ne izlazim uopšte, nema me na gradskim dešavanjima, retke su prilike kada sam u gradu. Prijatelje i čujem telefonom, sada imamo i jasan dogovor da se organizovano viđamo dva do tri puta godišnje na kratkim putovanjima - objasnila je voditeljka.

Pročitajte još: Aca Lukas primljen u bolnicu: Pevač nakon problema zadržan na ispitivanju

Kako kaže, njena ćerka nema detinjstvo kao ostala deca:

- Lenka ne zna za uobičajeno detinjstvo koje imaju deca u gradu. Ne ide u vrtić, nema ustaljen način života. Veoma rano je navikla da menja mesta boravka, da menja krevet u kojem spava, da konstantno upoznaje nove ljude, odnosno njihovu decu. Trudimo se da iz svih okolnosti izvuče najbolje. Vrlo dobro podnosi sve te promene, odlično izdržava duga putovanja kolima, ne traži non-stop da gleda u tablet, umemo lepo da se zabavljamo. Mislim da joj najviše smeta kad ne može da bude sa nama na gradilištu ceo dan jer mora da ide u krevet na dnevni odmor. Na gradilištu joj svi izlaze u susret, majstori joj prave igračke, juri životinje, zaista uživa kao zdravo i radosno seosko dete. Savladala je krečenje sa bojama i obožava keramiku. Kada je keramičari “izlupaju” pločicu ona od parčića pravi mozaik i lepi na zid. Majstori je vole i imaju živaca za nju - otkrila je za "Super TV".

- Sumnjam da bih mogla da imam partnera koji nije sa mnom na terenu. Mi smo ipak više od 8 meseci godišnje van Beograda. Da ne govorim da ne bi postajala šansa da dete nije sa mnom. Ovako se zaista sve divno uklopilo - zaključila je Tamara.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas