· · Коментари: 0

Тања Бошковић проговорила о односу са снајком: "Нит' мање жене нит' веће енергије"

Син Тање Бошковић ужива у складном браку са супругом Катарином

1669196488_tanja-boskovic.png
Фото: Yоутубе принтсцреен/балканском улицом

Син Тање Бошковић годинама уназад живи у Америци где је засновао породицу са супругом Катарином, а док је познатој глумици сигурно тешко пало што се на тако далекој удаљености раздваја од сина Ђорђа којег је добила из љубави са Дејаном Караклајићем, како је испричала, пустила га је да оде без речи.

Прочитајте још: ОСВОЈИЛА БОБИЈА, ПА ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ: Марија Марјановић распаметила фотографијама у купаћем (ФОТО)

- Важно је да децу научимо да могу да оду где хоће и кад хоће, да им развијемо и оснажимо крила, да им дамо најбоље од себе, целу своју љубав, да верујемо у њихову снагу и да их пустимо. Сина сам пустила у Америку без пола речи. Дошао ми је једно поподне и рекао да жели да оде тамо, само сам рекла „добро“. Он је то поднебље изабрао због своје и специјализације своје жене, моје дивне снахе. Она је од мог сина направила човека и домаћина. Постигла је једно чудо. Нит' мање жене нит' веће енергије. Ако им је тамо лепо, треба да остану - рекла је раније глумица у интервјуу из којег је јасно да је у одличним односима са женом коју је син Тање Бошковић оженио.

Син Тање Бошковић, наиме, у браку је са Катарином која је завршила медицину али није им било лако када су у далекој земљи тек започињали заједнички живот.

- Живели су доста тешко у Аризони. Он је морао да издржава породицу док она није добила лиценцу за рад. Сада живе на Флориди. Ђорђе је завршио још један факултет комуникације, па је магистрирао. Тражио је посао пуне две године, а сада ради као социјални радник. Брине тренутно о двадесеторо деце. Судбина сваког детета је филм. Нашао је себе у том миљеу - испричао је прошле године Ђорђев отац Дејан Караклајић.

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.