· · Komentari: 0

Tanja Bošković progovorila o odnosu sa snajkom: "Nit' manje žene nit' veće energije"

Sin Tanje Bošković uživa u skladnom braku sa suprugom Katarinom

1669196488_tanja-boskovic.png
Foto: Youtube printscreen/balkanskom ulicom

Sin Tanje Bošković godinama unazad živi u Americi gde je zasnovao porodicu sa suprugom Katarinom, a dok je poznatoj glumici sigurno teško palo što se na tako dalekoj udaljenosti razdvaja od sina Đorđa kojeg je dobila iz ljubavi sa Dejanom Karaklajićem, kako je ispričala, pustila ga je da ode bez reči.

Pročitajte još: OSVOJILA BOBIJA, PA DRUŠTVENE MREŽE: Marija Marjanović raspametila fotografijama u kupaćem (FOTO)

- Važno je da decu naučimo da mogu da odu gde hoće i kad hoće, da im razvijemo i osnažimo krila, da im damo najbolje od sebe, celu svoju ljubav, da verujemo u njihovu snagu i da ih pustimo. Sina sam pustila u Ameriku bez pola reči. Došao mi je jedno popodne i rekao da želi da ode tamo, samo sam rekla „dobro“. On je to podneblje izabrao zbog svoje i specijalizacije svoje žene, moje divne snahe. Ona je od mog sina napravila čoveka i domaćina. Postigla je jedno čudo. Nit' manje žene nit' veće energije. Ako im je tamo lepo, treba da ostanu - rekla je ranije glumica u intervjuu iz kojeg je jasno da je u odličnim odnosima sa ženom koju je sin Tanje Bošković oženio.

Sin Tanje Bošković, naime, u braku je sa Katarinom koja je završila medicinu ali nije im bilo lako kada su u dalekoj zemlji tek započinjali zajednički život.

- Živeli su dosta teško u Arizoni. On je morao da izdržava porodicu dok ona nije dobila licencu za rad. Sada žive na Floridi. Đorđe je završio još jedan fakultet komunikacije, pa je magistrirao. Tražio je posao pune dve godine, a sada radi kao socijalni radnik. Brine trenutno o dvadesetoro dece. Sudbina svakog deteta je film. Našao je sebe u tom miljeu - ispričao je prošle godine Đorđev otac Dejan Karaklajić.

BONUS VIDEO: 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.