Oglas
· · Komentari: 0

OSVOJILA BOBIJA, PA DRUŠTVENE MREŽE: Marija Marjanović raspametila fotografijama u kupaćem (FOTO)

Supruka slavnog košarkaša Bobija Marjanovića vreme provodi na Tajlandu

1669127561_Foto-Printscreen-Instagram-mrsbobi.jpg
Foto: Printscreen/Instagram - mrsbobi
Oglas

Marija Marjanović je javnosti poznata kao supruga jednog od najboljih srpskih košarkaša svih vremena Bobana Bobija Marjanovića. Sa Milicom Krstić stao je na ludi kamen 2014. godine, a njihova ljubavna priča jedna je od lepših u svetu poznatih i slavnih. Ljubav su krunisali i decom, te imaju dva sina, Vuka i Petra.

Pročitajte još: Zbog njih ŽENE GLEDAJU MUNDIJAL: Oni su najprivlačniji FUDBALERI na Svetkom prvenstvu (FOTO)

Njih dvoje su se venčali dva puta. Prvi put u Meksiku, međutim, njihovi zakoni ne važe u Srbiji, pa su po povratku sa putovanja, u julu 2014. godine, sklopili i grfađanski brak u Beogradu. Crkveno venčanje je održano u crkvi Vavedenje presvete Bogorodice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Marjanovic (@mrsbobi)

Marija često na svoj Instagram profil kači njihove zajedničke fotografije, a ovog puta je odlučila da podeli sliku sa Tajlanda. Pozirala je u crnom kupaćem i pokazala svoju besprekornu figuru. Odlučila je da obuče crni bikini koji joj je prelepo stajao. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Marjanovic (@mrsbobi)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Marjanovic (@mrsbobi)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas