Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Тања Савић проговорила о новој вези са ПОЛИТИЧАРЕМ: "Испуњена сам жена"

Популарна певачица Тања Савић летос је наводно била у тајној вези са градоначелником Бањалуке, Драшком Станивуковићем, а поводом ових тврдњи певчица је и даље загонетна.

1634883850_tanja-savic.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/тањасавицпривате
Oglas

Популарна певачица и даље не жели да потврди, али ни да демантује ове наводе, већ са осмехом одговара на постављена питања:

Прочитајте још: Андрија Милошевић потврдио да постаје тата: "Много сам срећан"

- Па већ кад сте толико писали... - започела је Тања излагањ, а на питање да ли је заљубљена поручила је:

- Па не знам да ли се то види?! Пази мене, ја која дајем повода. Ја сам само испуњена жена, изнутра - рекла је Тања.

Подсетимо, Тања се раније огласила, након навода да је била у вези са градоначелником Бањалуке Драшком Станивуковићем.

- Не желим да коментаришем ништа. Не бих, ништа. Ни да демантујем. Мени је то све смешно. Само но цоммент, мислим да је то најпаметније! Ако било шта будем изјавила опет ће то бити, знате оно... За ову Јовану Јеремић стварно немам коментара! Поготово због ње! - рекла је певачица тада и додала:

"Пишите шта желите"

- Имам ли ја права да сачувам приватност и да не морам неке детаље о свом приватном животу да износим? Не морам да идем на полиграф или не знам ја шта. Ви пишете, то је ваш посао. Ако имате доказе - поштујем. Ако немате - поштујем и то. Шта год да ја кажем то ће се протумачити на овај или онај начин, а свако ко прича о туђем животу - он прича о себи! Посебно ми је била она њена реченица интересантна, "сјаши Курта, узјаше Мурта", је л? Значи то је њен мото у животу! То могу да кажем, али опет не желим ни са ким да будем у конфликту. Рече Јована Јеремић и остаде жива, ето - поручила је раније Савићева.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas