· · Komentari: 0
OTVORENO

Tanja Savić progovorila o novoj vezi sa POLITIČAREM: "Ispunjena sam žena"

Popularna pevačica Tanja Savić letos je navodno bila u tajnoj vezi sa gradonačelnikom Banjaluke, Draškom Stanivukovićem, a povodom ovih tvrdnji pevčica je i dalje zagonetna.

1634883850_tanja-savic.jpg
Foto: Youtube printscreen/tanjasavicprivate

Popularna pevačica i dalje ne želi da potvrdi, ali ni da demantuje ove navode, već sa osmehom odgovara na postavljena pitanja:

Pročitajte još: Andrija Milošević potvrdio da postaje tata: "Mnogo sam srećan"

- Pa već kad ste toliko pisali... - započela je Tanja izlaganj, a na pitanje da li je zaljubljena poručila je:

- Pa ne znam da li se to vidi?! Pazi mene, ja koja dajem povoda. Ja sam samo ispunjena žena, iznutra - rekla je Tanja.

Podsetimo, Tanja se ranije oglasila, nakon navoda da je bila u vezi sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

- Ne želim da komentarišem ništa. Ne bih, ništa. Ni da demantujem. Meni je to sve smešno. Samo no comment, mislim da je to najpametnije! Ako bilo šta budem izjavila opet će to biti, znate ono... Za ovu Jovanu Jeremić stvarno nemam komentara! Pogotovo zbog nje! - rekla je pevačica tada i dodala:

"Pišite šta želite"

- Imam li ja prava da sačuvam privatnost i da ne moram neke detalje o svom privatnom životu da iznosim? Ne moram da idem na poligraf ili ne znam ja šta. Vi pišete, to je vaš posao. Ako imate dokaze - poštujem. Ako nemate - poštujem i to. Šta god da ja kažem to će se protumačiti na ovaj ili onaj način, a svako ko priča o tuđem životu - on priča o sebi! Posebno mi je bila ona njena rečenica interesantna, "sjaši Kurta, uzjaše Murta", je l? Znači to je njen moto u životu! To mogu da kažem, ali opet ne želim ni sa kim da budem u konfliktu. Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto - poručila je ranije Savićeva.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.