· · Коментари: 0
СТИЖУ РОДЕ

Теодора Џехверовић поделила срећну ВЕСТ: ПРИНОВА у породици, певачица на сликама не крије одушевљење (ФОТО)

Њеној срећи нема краја

1673515295_Dzehva-Ig-print.png
Пхото: Инстаграм принтсцреен /теодорадзехверовиц

 Теодора је у својој последњој објави поделила пар слика на којима држи снимак ултразвука, а млада певачица не крије одушевљење што ће ускоро постати тетка. Насмешена, са шеширом на глави и великим осмехом, са ултразвуком у руци она је написала ''Постаћу тетка!!!''.

Прочитајте још: "Мене су тукли кад сам била мала и ништа ми не фали": Певачица изненадила изјавом о васпитању деце, па се дотакла и брака - "Жена не мора да буде домаћица"

На сликама које је поделила налазе се и будући родитељи, Теодорин брат Сава, као и његова супруга Адриана Кадар, блогерка. Да подсетимо, Адриана је имала само 15 година када је започела везу са Савом, који јој је тада био професор, а њихова веза је тада изазвала контраверзу.
"Сава је тада још као студент, предавао француски у мојој школи, иако мени никад није предавао. Маштала сам да би неким случајем наша веза у будућности била могућа", рекла је једном приликом Адриана на тему њене и Савине љубави, међутим он није ни наслућивао шта она према њему осећа, преноси Мондо.

Фото: Инстаграм принтсцреен теодорадзехверовиц

Прочитајте још: Важи за једну од најлепших Српкиња: О пореклу и каријерним почецима Драгане Косјерина мало се зна (ФОТО)

Сава се у школи, у којој је дошао као професор на замени, није задржао, па је убрзо отишао у Аустралију. Међутим, он и Адриана убрзо су почели да се дописују, а њихов однос се кроз одређене тешке моменте кроз које су прошли продубио, па је на крају крунисан браком.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.