Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Теодора Џехверовић ускоро постаје тетка, објаснила у каквим је односима са Адрианом: "Млада је, морам да будем уз њу"

Теодора Џехверовић има много разлога да буде срећна

1674819013_mac_26012023_0057.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Теодора Џехверовић однела је награду синоћ на догађају који је окупио бројне домаће познате личности.

Она се на црвеном тепиху МАЦ-а појавила у екстравагантном белом капуту, чиме је испоштовала тему вечери. Касније се пресвукла за сену и обукла кожне широке панталоне и топ.

Певачица на пословном плану све иде онако како је сањала што је синоћ и објаснила када је прочитано њено име.

Недавно је окончала везу са кошаркашем Нином Челебићем, а сада је поручила да ове године жели да буде заљубљена, али на мало другачији начин.

- Остварила сам све што сам маштала. Све што још дође за мене је само плус. Радим на томе да у овој години будем заљубљена у живот. То нисам била до сада, било је много разлога. Ове године ћу постати тетка, не знам да ли има веће среће од тога - рекла је Теодора, преноси Мондо.

Фото:Ата имагес

Теодора је прокоментарисала и то што јој је недавно на Инстаграму поруку послао фудбалер Нејмар, али није желела да открива да ли су дописивање наставили.

- Нећу да откријем да ли ми је Нејмар још нешто писао на Инстаграму. Довољно сам открила само да заголицам машту. То што се јавио није мала ствар.

Певачица ће ускоро постати тетка. Њен брат, Сава Џехверовић, и Адриана Кадар оставиће се у улози родитеља, а недавно су сазнали да је у питању девојчица.

- Дада није могла да дочека да се ја вратим са наступа. Осетила сам да је трудна, питала сам је "када си последњи пут радила тест?". Она ме је позвала и плакала је од среће. Дада је млада, морам бити уз њу, ја сам неко ко је њој најближи поред њене мајке и породице, али наравно очекује се да будем ту и то је негде и моја потреба - поручила је Теодора, преноси Мондо.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas