Oglas
· · Komentari: 0

Teodora Džehverović uskoro postaje tetka, objasnila u kakvim je odnosima sa Adrianom: "Mlada je, moram da budem uz nju"

Teodora Džehverović ima mnogo razloga da bude srećna

1674819013_mac_26012023_0057.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Pevačica Teodora Džehverović odnela je nagradu sinoć na događaju koji je okupio brojne domaće poznate ličnosti.

Ona se na crvenom tepihu MAC-a pojavila u ekstravagantnom belom kaputu, čime je ispoštovala temu večeri. Kasnije se presvukla za senu i obukla kožne široke pantalone i top.

Pevačica na poslovnom planu sve ide onako kako je sanjala što je sinoć i objasnila kada je pročitano njeno ime.

Nedavno je okončala vezu sa košarkašem Ninom Čelebićem, a sada je poručila da ove godine želi da bude zaljubljena, ali na malo drugačiji način.

- Ostvarila sam sve što sam maštala. Sve što još dođe za mene je samo plus. Radim na tome da u ovoj godini budem zaljubljena u život. To nisam bila do sada, bilo je mnogo razloga. Ove godine ću postati tetka, ne znam da li ima veće sreće od toga - rekla je Teodora, prenosi Mondo.

Foto:Ata images

Teodora je prokomentarisala i to što joj je nedavno na Instagramu poruku poslao fudbaler Nejmar, ali nije želela da otkriva da li su dopisivanje nastavili.

- Neću da otkrijem da li mi je Nejmar još nešto pisao na Instagramu. Dovoljno sam otkrila samo da zagolicam maštu. To što se javio nije mala stvar.

Pevačica će uskoro postati tetka. NJen brat, Sava Džehverović, i Adriana Kadar ostaviće se u ulozi roditelja, a nedavno su saznali da je u pitanju devojčica.

- Dada nije mogla da dočeka da se ja vratim sa nastupa. Osetila sam da je trudna, pitala sam je "kada si poslednji put radila test?". Ona me je pozvala i plakala je od sreće. Dada je mlada, moram biti uz nju, ja sam neko ko je njoj najbliži pored njene majke i porodice, ali naravno očekuje se da budem tu i to je negde i moja potreba - poručila je Teodora, prenosi Mondo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas