Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Терали су ме да причам са мртвима": Бивша жена Ероса Рамацотија једва спасила живу главу

Била је у канџама секте

1646659020_monika.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Мишел Хунцикер је швајцарско-италијанска водитељка, глумица и модел. Рођена је 1977. године у Швајцарској и прва је супуга Ероса Рамацотија.

Прочитајте још: Блогерка пре спавања СТАВИЛА КРЕМУ ЗА САМОПОТАМЊИВАЊЕ НА ЛИЦЕ: Пробудила се са катастрофалним црним флекама( ВИДЕО)

Живела је као принцеза све до дана када је упала у канџе секте која јој је упропастила живот.

– Прича звучи несувисло: Исус Христ је имао сестру, која се заљубила у римског војника, издала је брата и отишла с војником у Рим. Али Римљани нису хтјели ни да чују за њу, па је живела у беди и сиромаштву. Била је то казна за издају. Та сестра сам била ја. Веровала сам да сам то била у прошлом животу и да на плећима носим ту кривицу – каже Мишел Хунцикер, водитељка и некадашња супруга италијанског певача Ероса Рамацотија у интервјуу који је дала у једном кафићу у Милану новинару немачког листа "Штерн".

Веровала је и у то да је у прошлом животу била супруга бившег немачког СС-овца, али није спречила његове злочине. Годинама је била веганка, зато што се чак и пица прави од “демонових састојака”. Открива да годинама “није имала се*с”, и да је увек неко био поред ње да је контролише. Четири године није комуницирала с мајком и старим пријатељима. Уништили су јој брак с Рамацотијем и одузели много новца.

Средином 90-тих година прошлог века Мишел је имала 18 година и радила је као модел. У Италији је била позната са рекламног плаката. Забављала се с Рамацотијем, у кога је била заљубљена до ушију. Године 1996. родила им се ћерка Аурора, а две године касније су се венчали.

Међутим, ожиљци из детињства су оставили трага. Родитељи су се развели, отац, кога је обожавала, почео је да пије и изгубила је контакт с њим.

– Ерос је био диван, све је чинио за мене, али је често био на турнеји, а ја сам остајала сама код куће – рекла је Мишел.

Мучиле су је сумње и питања с којима се суочавамо у 20-тим годинама. А онда је почела да јој опада коса, па је затражила помоћ жене по имену Клелија, тзв. пране терапеуткиње.

– Била је блага и лепа и слушала ме је. Имала сам осећај да ме отац не воли. Клелија је то искористила. Чуле смо се десет пута дневно. Коса је престала да ми опада. Клелија ми је рекла да престанем да пушим и ја сам престала. Имала сам некога да ме саслуша – каже Мишел.

Када је посетила Клелију, у њеном стану је било још 20 људи. Тамо је сазнала за тзв. “цханеллинг” (комуницирање с мртвима преко канала).

– Клелија нас је учила да смо изабрани зато што имамо срећу да спасемо своје душе и да нам душе умрлих шаљу поруке кроз канал – рекла је Мишел.

– Рекла ми је да морам да се одвојим од људи који ме не воле, јер могу само да ми науде – открива. Испричала јој је да је Рамацоти у прошлом животу био римски војник који ју је гурнуо у сиромаштво.

– Мој муж је одавно гајио сумње према Клелији и њеној секти. Једног дана ме је ставио пред свршен чин: Или они, или ја – наводи Хунцикер која се у том тренутку одлучила за нову “породицу”.

У то време је постала позната и у Немачкој – као водитељка у првој сезони програма “Немачка тражи суперзвезду”. Одушевила је публику својим осмехом, убирала аплаузе. Откуда осећај да је невољена?

– Није то тако једноставно. Публика није била ту када сам увече била сама код куће. Публици нисам могла да испричам оно што могу да испричам некоме ко ме воли – објаснила је Мишел.

Данас има 41. годину, удата је за Томаза Трусардија, наследника и шефа модног концерна “Трусарди”, с којим има две ћерке.

Прочитајте још: КАКО СЕ ПИШЕ: "КУДГОД" или "КУД ГОД"? Који облик је тачан

 Чини се да сада зна шта је љубав, али раније није било тако. Као 17-годишњакиња је дошла у Милано, постала манекенка, затруднела у 19. Од времена у секти прошле су године и каже да нема намеру да их тужи. Клелија и удружење живели су од њеног новца, били су њена агенција, чак су јој одредили Клелијиног сина за дечка.

– Али никога не могу да тужим, јер сам и сама одговорна за то што сам им се придружила. Била сам млада и наивна – рекла је Мишел.

Године 2006. више није могла да издржи и напустила је секту

– У секти је било сукоба и зависти. Почели су да ме кажњавају зато што не функционишем, изоловали су ме. Као кад наркоману ускрате дрогу. Рекли су ми да ћу умрети ако одем. Веровала сам им, али у том тренутку ми је било свеједно, хтела сам да будем с ћерком, макар после тога и умрла – испричала је Мишел.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas