Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Познати се опраштају од Синише Михајловића, а порука Ероса Рамацотија ће вас расплакати (ФОТО)

Синиша Михајловић преминуо је у 54. години

1671273195_sinisa-mihajlovic-3.jpg
Фото: Н Парушић/Профимедиа/Yоутубепринтсцреен/ТВ Прва/РТС
Oglas

Легендарни фудбалер, изгубио је битку против опаке болести, а познате личности, домаће и светсле у неверици су примили вест о његовој прераној смрти.

Прочитајте још: Најмлађи син Синише Михајловића опростио се од оца: Фотографија коју је поставио РАСТУЖИЛА је целу нацију (ФОТО)

Међу првима се огласила породица Балашевић. Супруга покојног легендарног певача, објавила је део писма које је Ђоле послао Синиши када је сазнао да је болестан.

- Шта да ти кажем, Сине? Изненадио си ме само једном у животу, на оном турниру у Бачкој Паланци, кад си Манета Радиновића и мене истим лажњаком послао на излет у ллок. Од тад знам с ким имам посла... И све ове године само си увећавао понос што се познајемо... Нисам ти слао поруке кад сам чуо за ту "твоју болест", зато што сам знао да то никад не може бити "твоја" болест, и да ћеш јој брзо дати на знање да је само болест, и ништа више... А твоје је нешто друго, твоја је породица, љубав, твој је честити живот какав си одувек водио. Чекам да те на пролеће поново видим са плавим чуперком, мени, за разлику, коса више неће претерано израсти, али познаћеш ме већ. Буди ми боље и мирније сваким даном, хвала ти што си се сетио окрпљеног маторог це-фора из Паланке, не Вокрија, него оног другог, дебелог, што је пуцао последњи пенал... Онда си можда за длаку изгубио, од онда више никад ниси, колико знам, и ни нећеш, без бриге... Идемо даље, румени дечаче... Све ово ружно се рачуна само као "зауставно време", ништа више... Ð. Порука Пријатељу дана 11.12.2019. - писало је у објави Оливере Балашевић. Одмах за њом огласио се и Алекса Балашевић који је поставио фотографију са легендарним фудбалером.

Фото: Инстаграм принтсцреен/оливерабаласевиц

- Олујно је тамо горе... Где вас није пуно стигло... Верни наш пријатељу, волимо те заувек... Синиша Михајловић Р.И.П., написао је Алекса.

Убрзо је саучешће породици упутили и глумци Драган Бјелогрлић, Срђан Тимаров и Гордан Кичић као и певач Никола Роквић.

Јелена Карлеуша се само кратко огласила:

Фото: Инстаграм принтсцреен/карлеусастар

- Збогом Синиша и хвала за све.

Од Михајловића се опростио и легендарни певач Ерос Рамацоти:

- Брате, недостајаћеш ми - написао је светски познати певач уз емотикон сломљеног срца.

Фото: Инстаграм принтсцреен/еросрамаззотти

Подсетимо, некадашњи фудбалер Црвене звезде последње три године лечио се од леукемије. У једном тренутку стање му је било боље, па се чак и вратио тренерском послу у Болоњи, али болест се поново вратила и није успео да добије најважнију битку.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas